Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

12 Articles

Comprant per
  • Octubre Blanc 2022
    7,75 €

    Octubre Blanc és un vi blanc elaborat amb Garnatxa Blanca, Macabeu i Chardonnay. És un vi golós i llaminer a la vegada que persistent.

  • Les Argiles d'Orto Blanc 2022

    Les Argiles d'Orto Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes velles de tres finques situades en diferents municipis del Masroig. Un vi blanc honest que no toca fusta.

  • Rebuf 2022
    8,25 €

    Rebuf és un vi blanc jove elaborat amb les varietats Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa el potencial de les varietats de la DO Montsant. És molt aromàtic i complex gràcies a la garnatxa blanca mentre que el macabeu li dona un toc de frescor.

  • Flor del Montsant Blanc
    5,25 €
    Sense estoc

    Flor del Montsant Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes amb sòls argilosos i calcaris. És un vi fresc i fi on destaquen les fruites blanques mentre que en el paladar és suau i agradable.

  • La Placeta Blanc 2019

    La Placeta Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Chardonnay i Picapoll procedents de vinyes velles en la zona dels Guiamets. Vi d'aroma molt agradable i d'alta intensitat. En boca té una bona i intensa entrada, untuós i amb volum. Ideal per qualsevol dia.

  • Ètim l'Antull Blanc

    Ètim El Destí Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Un vi ideal pels amants de la garnatxa blanc i que convenç als que encara no ho són. En nas aromes florals, d'espècies i tocs cítrics. És un vi fresc i afruitat, de pas lleuger i equilibrat i amb una entrada en boca fresca.

  • Vedrenyes 2020
    7,90 €
    Sense estoc

    Vedrenyes és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu procedent de vinyes situades entre les serres del Montsant i les Gritelles. Aromes amb notes de fruites blanques, records de mel fresca i notes minerals. En boca atac untuós i ampli, deixant un final fresc.

  • La Guineu d'Argent Blanc
    12,90 €

    La Guineu d'Argent Blanc és un vi d'edició limitada coupage mix de macabeu i garnatxa blanca. És un vi brisat, elegant i original de caràcter mediterràni, ideal per gaudir glop a glop en bona companyia.

  • La Germana de Pascona 2022
    7,50 €

    La Germana de Pascona és un vi blanc jove coupage de Macabeu i Muscat de Frontignan procedents d'una selecció de vinyes velles. És un blanc fresc i aromàtic on el Macabeu li aporta estructura i el Muscat força. Aquest vi guanya pel seu toc perfumat i la seva acidesa en la seva justa mesura.

  • Solà Fred Blanco 2021
    5,25 €

    Solà Fred Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca. Un blanc fresc i fàcil de beure. Rodó al paladar, típic de la garnatxa blanca.

  • Mas Donís Blanc
    6,25 €

    Mas Donís Blanc és un vi blanc jove coupage variat de Garnatxa Blanca i Macabeu procedents de vinyes velles situades a la zona de Capçanes (Montsant). Un vi saborós, potent, ple i complex que en la boca no deixa indiferent a qui el tasta.

  • Acústic Blanc 2021

    Acústic Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Garnatxa i Pansal procedents de vinyes velles situades en l'entorn de la serra del Montsant. És un vi amb un nas intens, complex i fresc, i amb una entrada en boca envolupant i amplia.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating