Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

8 Articles

Comprant per
  • Bag in Box A. Non Rosado 3lts
    12,75 €
    Sense estoc

    Non Rosat és un vi rosat monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de Vilarodona. Vi amable, fi i elegant. Refrescant i lleuger amb una suggerent intensitat floral en nas.

  • Cairats 2017

    Cairats 2013 és un vi jove elaborat amb tres varietats autòctones procedents de tres finques singulars de les localitats de Darmós i el Guiamets. És un vi suau, ensucrat i fresc que té un post gust elegant i persistent.

  • Orto 2021
    11,95 €

    Orto és un vi negre jove coupage variat de Samsó, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Ull de Llebre procedents de 12 terres diferents principalment calcàries. És un vi ple de joventut que es defineix absolutament com un autèntic Montsant amb un subtil punt d'elegància que li aporten els aromes a fusta.

  • Les Pujoles 2016
    36,90 €

    Les Pujoles és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de la finca "Bancal de Les Pujoles", terra principalment calcàrea amb predomini de panal. És un vi intens, concentrat i expressiu amb records fruiters i torrefactes.

  • Vinya Gasó Criança 2010
    9,85 €

    Vinya Gasó Criança és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre. És un vi de gran intensitat aromàtica i molt sedós en boca.

  • Reclot jove 2018
    5,65 €

    Reclot és un vi negre jove coupage de Ull de Llebre, Garnatxa i Monastrell. És un vi intens en aromes mentre que en boca és sedós i amb cos, la fruita és present en tot moment.

  • 17-XI 2017
    Special Price 9,95 € Regular Price 10,25 € Estalvi 3%

    17-Xl és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre procedents de terres amb sols de granit. És un vi sec i complex, ideal per prendre amb qualsevol tipus de menjar.

  • Baboix 2014
    Special Price 15,50 € Regular Price 16,25 € Estalvi 5%

    Baboix és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot. És un vi sec i complexe en nas mentre que en boca se'ns presenta carnós, ple i rodó.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating