Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

8 Articles

Comprant per
  • Bag in Box A. Non Rosado 3lts
    12,75 €
    Sense estoc

    Non Rosat és un vi rosat monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de Vilarodona. Vi amable, fi i elegant. Refrescant i lleuger amb una suggerent intensitat floral en nas.

  • Octubre Rosat 2021
    7,75 €

    Octubre Rosat és un vi monovarietal, 100% Garnatxa negra procedent del Mas de les Moreres. Un vi amb volum i persistència ademés de fresc i llaminer.

  • L'Heravi Rose 2021
    9,50 €
    Sense estoc

    L'Heravi Rose és un vi rosat coupage de Garnatxa i Syrah. És un vi molt aromàtic en nas mentre que en boca és suau, fresc i persistent. Ideal per qualsevol ocasió i paladar.

  • Les Joveres de Margalef Rosat 2019
    15,00 €

    Les Joveres de Margalef Rosat es un vino rosado monovarietal, 100% Cabernet Sauvignon. Es un vino delicado y suave en nariz y fresco e intenso en boca. Una edición limitada atractiva y seductora que te cautivará sorbo a sorbo. 

  • Trencaclosques Pascona Syrah 2021
    5

    Trencaclosques Syrah és un vi rosat monovarietal, 100% Syrah. És un vi que ens transporta a l'origen del raïm, la seva senzillesa el fa diferent. És un vi blanc amb ànima de negre.

  • Solà Fred Rosat 2021
    5,25 €
    4

    Solà Fred Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa i Sirà. Un vi amb un ampli ventall d'aromes en nas i, un saborós i fresc paladar. Un vi per tenir sempre preparat a la nostra llar.

  • Mas Donís Rosat
    6,25 €

    Mas Donís Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa, Syrah i Merlot procedents de vinyes velles de la zona de Capçanes (Montsant). En nas, és un vi amb aromes de fruita que ens fa sentir una sensació molt fresca.

  • Cap de Ruc Rosat
    7,45 €
    Sense estoc

    Cap de Ruc Rosat és un vi rosat coupage de Samsó, Syrah i Garnatxa Negra. És un vi fresc i aromàtic en nas, i molt atractiu per tots els sentits.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Varietats

Tipus de vi

Rating