Empordà

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

12 Articles

  • Vi Gees Caralluna de Montgrí 2013
    10,50 €
    Sense estoc

    Vi Gees és un vi jove 100% garnatxa amb DO Empordà, de bona acidesa, equilibrat i amb un bon final.

  • Còsmic Confiança 2021
    19,95 €

    Còsmic Confiança és un vi blanc jove monovarietal, 100% Garnatxa, procedent de vinyes velles cultivades en cultiu ecològic amb criteris biodinàmics.

  • Còsmic Valentia 2021
    19,95 €

    Còsmic Valentia és un vi blanc jove monovarietal, 100% Carinyena blanca, procedent de vinyes velles cultivades en cultiu ecològic amb criteris biodinàmics.

  • Maragda Blanc 2021
    6,85 €

    Maragda Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Com el seu nou simbolitza és l'eterna joventut, reneix en cada nova anyada per poder oferir-nos sempre els aromes i sabors frescos i subtils de la seva joventut. Vi fresc, afruitat i lleuger.

  • Maragda Rosat 2021
    6,85 €

    Maragda Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa Negre i Syrah. És un vi afruitat i fresc que destaca per la seva gran bellesa i la seva excepcionalitat. Vi de producció limitada.

  • Maragda Negre 2021
    6,85 €

    Maragda Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. Vi fresc, aromàtic, afruitat i de tacte suau provinent de raïm molt madur.

  • Cercium 2018
    8,25 €

    Cercium és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon provinents de terrenys aspres i influenciats pel vent del nord. Vi fres i estructurat, amb molt fruita i notes discretes de roure.

  • Rhodes 2019

    Rhodes és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi aromàtic, fresc i complex. Notes de fruita i roure ben integrat.

  • Singulars Garnatxa Roja
    Sense estoc

    Singulars Garnatxa Roja és un vi blanc monovarietal 100% garnatxa roja de ceps de més de 70 anys provinents del paratge de Fontanilles. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada provinent de varietats autòctones i vinyes d'on s'elaboren quantitats molt petites.

  • Singulars Garnatxa Blanca
    Sense estoc

    Singulars Carinyena Blanca és un vi blanc monovarietal, 100% Carinyena Blanca provinent de la selecció de ceps d'aquesta varietat d'una vinya de més de 70 anys del paratge de Fontanilles plantada en terrenys de pissarra. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada; sempre provinent de varietats autòctones i vinyes molt velles i elaborades en petites quantitats.

  • Tocat de l'Ala Blanc
    11,50 €

    Tocat de l'Ala Blanc vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu de vinyes velles, varietats autòctones de la zona de l'Empordà. És una bona representació del vi empordanès amb notes cítriques i tropicals en nas mentre que en boca és refrescant i de bon pas.

  • Tocat de l'Ala Negre 2018
    12,50 €

    Tocat de l'Ala Negre és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Syrah procedents d'una selecció de vinyes velles de diferents municipis de l'Alt Empordà. Vi intens en aromes mentre que en boca ens trobem amb un paladar fi, melós i rodó. Un vi sense complicacions, totalment per gaudir.