Costers del Segre

Es caracteritza per un clima molt extremat, d'hiverns especialment rigorosos i perllongats, la qual cosa obliga a conrear varietats de cicle curt: Macabeo, Monastrell i Cabernet Sauvignon. S'elaboren blancs, negres, i rosats. Són terres seques, àrides, d'alta insolació que proporcionen excel·lent maduració i sanitat al vinyer.


Artesa de Segre, Urgell, Garrigues, Pallars Jussà, Raimat, Segrià, Valls de Riu Corb són les subzones que integren la Denominació d'Origen Costers del Segre.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

4 Articles

  • Monestir del Tallat Merlot
    7,50 €
    4

    Monestir del Tallat Merlot és un vi elaborat artesanalment cosa que permet aconseguir tot el potencial en aromes naturals de cada collita, rigurosament limitada a la producció de la vinya familiar. És un vi ampli, dens i rodó en boca.

  • Monestir del Tallat Cabernet Sauvignon Reserva
    7,50 €
    Sense estoc

    Monestir del Tallat Cabernet Suavignon Reserva és un vi negre criança amb aromes típics de la varietat per la qual es composa.

  • Gotim Bru 2021

    Gotim Bru és un vi negre coupage de Ull de Llebre, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah de vinyes pròpies, de les Finques Castell del Remei. És un criança amb aromes minerals i d'entrada dolça i voluptuosa en boca.

  • Estoig 2 amp Castell del Remei Gotim Bru 2018
    17,95 €
    Sense estoc

    Estoig cartró color ataronjat per 2 ampolles Castell del Remei Gotim Bru, un vi coupage de Ull de Llebre, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah de vinyes pròpies de les Finques Castell del Remei. Un criança d'aromes minerals i entrada dolça i voluptuosa en boca.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating