Conca de Barberà
Bona part dels vins produïts a la Conca són blancs i rosats, destinats a l’obtenció d’escumosos amb Denominació Cava. No obstant això, ens trobem en una zona amb unes condicions privilegiades per a l’elaboració d’uns vins tranquils, en especial els negres, excel·lents. Viticultors i enòlegs, coneixedors d’aquest potencial, estan coordinant esforços per obtenir vins d’alta qualitat i poc a poc va creixent la producció que finalment s’embotella amb DO Conca de Barberà. El vi rosat és el més característic de la denominació d’origen prové del raïm negre Trepat , varietat autòctona de la Conca de Barberà. És un vi destacable, lleuger, fresc i afruitat, de color rosa-gerd, net i lluminós. En els blancs destaquen les varietat tradicionals com el Macabeu i la Parellada i en els negres procedeixen de l’ull de llebre i la garnatxa.
-
Tipus de vi Vi negre criança Treure aquest element
- Neteja tot
-
El Mentider14,25 € Per caixes 13,95 €
El Mentider és un vi negre monovarietal: 100% Trepat, amb una criança de 9 mesos en barriques de roure francès. És un vi elaborat amb el fruit de vinyes centenaries situades en Barberà de la Conca. És un vi negre que evoluciona molt bé en copa, agradable, fresc i equilibrat.