Conca de Barberà
Bona part dels vins produïts a la Conca són blancs i rosats, destinats a l’obtenció d’escumosos amb Denominació Cava. No obstant això, ens trobem en una zona amb unes condicions privilegiades per a l’elaboració d’uns vins tranquils, en especial els negres, excel·lents. Viticultors i enòlegs, coneixedors d’aquest potencial, estan coordinant esforços per obtenir vins d’alta qualitat i poc a poc va creixent la producció que finalment s’embotella amb DO Conca de Barberà. El vi rosat és el més característic de la denominació d’origen prové del raïm negre Trepat , varietat autòctona de la Conca de Barberà. És un vi destacable, lleuger, fresc i afruitat, de color rosa-gerd, net i lluminós. En els blancs destaquen les varietat tradicionals com el Macabeu i la Parellada i en els negres procedeixen de l’ull de llebre i la garnatxa.
-
Tipus de vi Vi negre jove Treure aquest element
- Neteja tot
-
Vino tinto 12@ Carles Andreu7,95 €
12@ Carles Andreu es un vino tinto monovarietal, 100% Trepat elaborado por la bodega Carles Andreu en la localidad de Pira. Un vino fresco y ligero con una nariz realmente muy golosa. Éste vino nace como resultado de la adaptación de la "Pinot noir catalana"en el territorio de la Conca de Barberà.
-
La Cuca de Llum 20197,25 € Per caixes 7,05 €
La Cuca de Llum és un vi negre jove 100% Trepat de vinyes de més de 35 anys cultivades amb el mètode tradicional racional. És un vi molt amable, amb la graduació alcohòlica i l'acidesa molt ben compensades.