Conca de Barberà

Bona part dels vins produïts a la Conca són blancs i rosats, destinats a l’obtenció d’escumosos amb Denominació Cava. No obstant això, ens trobem en una zona amb unes condicions privilegiades per a l’elaboració d’uns vins tranquils, en especial els negres, excel·lents. Viticultors i enòlegs, coneixedors d’aquest potencial, estan coordinant esforços per obtenir vins d’alta qualitat i poc a poc va creixent la producció que finalment s’embotella amb DO Conca de Barberà. El vi rosat és el més característic de la denominació d’origen prové del raïm negre Trepat , varietat autòctona de la Conca de Barberà. És un vi destacable, lleuger, fresc i afruitat, de color rosa-gerd, net i lluminós. En els blancs destaquen les varietat tradicionals com el Macabeu i la Parellada i en els negres procedeixen de l’ull de llebre i la garnatxa.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

2 Articles

Comprant per
  • Vino tinto 12@ Carles Andreu
    7,95 €

    12@ Carles Andreu es un vino tinto monovarietal, 100% Trepat elaborado por la bodega Carles Andreu en la localidad de Pira. Un vino fresco y ligero con una nariz realmente muy golosa. Éste vino nace como resultado de la adaptación de la "Pinot noir catalana"en el territorio de la Conca de Barberà.

  • La Cuca de Llum 2019

    La Cuca de Llum és un vi negre jove 100% Trepat de vinyes de més de 35 anys cultivades amb el mètode tradicional racional. És un vi molt amable, amb la graduació alcohòlica i l'acidesa molt ben compensades.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Varietats

Tipus de vi

Rating