Conca de Barberà

Bona part dels vins produïts a la Conca són blancs i rosats, destinats a l’obtenció d’escumosos amb Denominació Cava. No obstant això, ens trobem en una zona amb unes condicions privilegiades per a l’elaboració d’uns vins tranquils, en especial els negres, excel·lents. Viticultors i enòlegs, coneixedors d’aquest potencial, estan coordinant esforços per obtenir vins d’alta qualitat i poc a poc va creixent la producció que finalment s’embotella amb DO Conca de Barberà. El vi rosat és el més característic de la denominació d’origen prové del raïm negre Trepat , varietat autòctona de la Conca de Barberà. És un vi destacable, lleuger, fresc i afruitat, de color rosa-gerd, net i lluminós. En els blancs destaquen les varietat tradicionals com el Macabeu i la Parellada i en els negres procedeixen de l’ull de llebre i la garnatxa.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

2 Articles

Comprant per
  • Carles Andreu Trepat 2019
    15,25 €
    Sense estoc

    Carles Andreu Trepat és un vi negre monovarietal, 100% Trepat, varietat autòctona de la zona. Vi únic amb una personalitat molt diferenciada. Molt franc i intens en nas mentre que en boca es presenta suau, llarg i persistent amb un final elegant.

  • Vino tinto 12@ Carles Andreu
    7,95 €

    12@ Carles Andreu es un vino tinto monovarietal, 100% Trepat elaborado por la bodega Carles Andreu en la localidad de Pira. Un vino fresco y ligero con una nariz realmente muy golosa. Éste vino nace como resultado de la adaptación de la "Pinot noir catalana"en el territorio de la Conca de Barberà.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Varietats

Tipus de vi

Rating