Conca de Barberà

Bona part dels vins produïts a la Conca són blancs i rosats, destinats a l’obtenció d’escumosos amb Denominació Cava. No obstant això, ens trobem en una zona amb unes condicions privilegiades per a l’elaboració d’uns vins tranquils, en especial els negres, excel·lents. Viticultors i enòlegs, coneixedors d’aquest potencial, estan coordinant esforços per obtenir vins d’alta qualitat i poc a poc va creixent la producció que finalment s’embotella amb DO Conca de Barberà. El vi rosat és el més característic de la denominació d’origen prové del raïm negre Trepat , varietat autòctona de la Conca de Barberà. És un vi destacable, lleuger, fresc i afruitat, de color rosa-gerd, net i lluminós. En els blancs destaquen les varietat tradicionals com el Macabeu i la Parellada i en els negres procedeixen de l’ull de llebre i la garnatxa.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

2 Articles

Comprant per
  • Cara Nord

    Cara Nord Tinto és un vi negre jove amb criança coupage de Garnatxa, Garrut i Sirà. Amb un nas molt elegant i una boca molt sucosa i vibrant, ens trobem amb un vi potent de post gust untuós i ple.

  • Carles Andreu Trepat 2019
    15,25 €
    Sense estoc

    Carles Andreu Trepat és un vi negre monovarietal, 100% Trepat, varietat autòctona de la zona. Vi únic amb una personalitat molt diferenciada. Molt franc i intens en nas mentre que en boca es presenta suau, llarg i persistent amb un final elegant.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating