Conca de Barberà

Bona part dels vins produïts a la Conca són blancs i rosats, destinats a l’obtenció d’escumosos amb Denominació Cava. No obstant això, ens trobem en una zona amb unes condicions privilegiades per a l’elaboració d’uns vins tranquils, en especial els negres, excel·lents. Viticultors i enòlegs, coneixedors d’aquest potencial, estan coordinant esforços per obtenir vins d’alta qualitat i poc a poc va creixent la producció que finalment s’embotella amb DO Conca de Barberà. El vi rosat és el més característic de la denominació d’origen prové del raïm negre Trepat , varietat autòctona de la Conca de Barberà. És un vi destacable, lleuger, fresc i afruitat, de color rosa-gerd, net i lluminós. En els blancs destaquen les varietat tradicionals com el Macabeu i la Parellada i en els negres procedeixen de l’ull de llebre i la garnatxa.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

7 Articles

Comprant per
  • Vino tinto 12@ Carles Andreu
    7,95 €

    12@ Carles Andreu es un vino tinto monovarietal, 100% Trepat elaborado por la bodega Carles Andreu en la localidad de Pira. Un vino fresco y ligero con una nariz realmente muy golosa. Éste vino nace como resultado de la adaptación de la "Pinot noir catalana"en el territorio de la Conca de Barberà.

  • La Cuca de Llum 2019

    La Cuca de Llum és un vi negre jove 100% Trepat de vinyes de més de 35 anys cultivades amb el mètode tradicional racional. És un vi molt amable, amb la graduació alcohòlica i l'acidesa molt ben compensades.

  • Portell Blanc de Blancs 2019
    3,50 €

    Portell Blanc de Blancs és un vi blanc jove coupage de Macabeu i Parellada. És un vi de tall mediterrani, un blanc suau i equilibrat.

  • Portell Blanc Semi Dolç
    3,35 €
    Sense estoc
    Portell Blanc Semi Dolç és un vi blanc coupage de Macabeu i Parellada. És un vi amb una gran intensitat aromàtica en nas i una llarga persistència en boca.
  • Portell Blanc d'Agulla
    3,60 €
    Sense estoc

    Portell Blanc d'Agulla és un vi blanc coupage de Macabeu i Parellada. Vi d'agulla per fermentació natural. En boca és un vi refrescant, agradable i amb una lleugera efervescència.

  • Portell Macabeu fermentat en barrica
    4,95 €
    Sense estoc

    Portell Macabeu fermentat en barrica és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu. És un vi ric en matissos, untuós, ben conjugat i llarg final.

  • Portell Rosat Trepat 2019
    3,50 €

    Portell Rosat Trepat és un gran vi rosat elaborat a partir del raïm de la varietat Trepat, recollit en el seu punt òptim de maduració. És un vi suau i ben equilibrat.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Varietats

Tipus de vi

Rating