Blanc

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

4 Articles

Comprant per
  • Belondrade y Lurton Blanc 2016
    39,90 €
    Sense estoc

    Belondrade y Lurton és un vi blanc cupatge de Verdejo (95%) i altres varietats (5%) que prové excluvisament de la finca ecològica Quinta San Diego. És el reflex de la diversitat i de la singularitat de cada parcel·la en la que es cultiva. És un blanc excepcional fresc i de caràcter cítric.

  • Marcel Deiss Riesling 2022
    33,90 €

    Marcel Deiss Riesling es un vino blanco monovarietal 100% Riesling elaborado por la bodega Marcel Deiss en el corazón de Alsacia. Es un vino refrescante y afrutado.

  • Terra de Cuques 2022
    31,90 €

    Terra de Cuques és un vi blanc coupage variat de Muscat i Pedro Ximénez procedents de ceps cultivats segons les normes de viticultura biodinàmica de respecte al medi. És un vi complex i molt personal, tremendament mineral i amb ànima.

  • Nelin 2018
    38,50 €

    Nelin és un vi blanc criança que té com a base la garnatxa blanca encara que va acompanyada d'una llarga llista de varietats en el seu coupage (Viognier, Pinot Noir, Macabeu, Pedro Ximénez i Marsanne). Nelin és l'harmonia del terrer del Priorat, un blanc que no deixa indiferent a ningú. En boca ofereix molts matissos sent un vi fresc i rodó però amb molt caràcter.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating