Blanc

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-40 de 75

Comprant per
  • Torre la Moreira 2022
    10,50 €

    Torre la Moreira és un Rías Baixas elaborat 100% amb raïm albariño, seleccionat i recol·lectat manualment, a la finca La Moreira. Un vi espectacular amb un sabor molt llaminer, franc, suau i afruitat.

  • Martín Códax 2022

    Martín Códax és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño. És un vi envolvent, fresc i amb bon equilibri, l'Albariño que no pots deixar de provar.

  • El Xitxarel·lo 2022
    10,50 €

    El Xitxarel·lo és un vi blanc jove 100% xarel·lo que farà les delícies del millors paladars,  i les llengües més afilades.

  • Octubre Blanc 2022
    7,75 €

    Octubre Blanc és un vi blanc elaborat amb Garnatxa Blanca, Macabeu i Chardonnay. És un vi golós i llaminer a la vegada que persistent.

  • Ètim Verema Tardana Blanc 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa l'originalitat d'aquesta varietat. És un blanc elegant, afruitat i floral.

  • Ginesta 2022
    17,25 €

    Ginesta és un vi blanc ecològic monovarietal, 100% Gewürztraminer procedent de la Finca Les Valles. Vi blanc singular que sorprèn per la seva elegancia. És un vi ple, gras i equilibrat ideal per descubrir aquesta gran varietat.

  • Bag in box Rojalet Blanc 3lts - Celler Masroig

    Bag in Box Rojalet Blanc elaborat amb Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi blanc molt elegant, fresc i fàcil.

  • Paco & Lola 2022
    12,35 €

    Paco & Lola és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño. És l'Albariño més chic, fresc i divertit de les Rías Baixas. Té una sorprenent intensitat aromàtica que no deix indiferent a qui el prova.

  • Selecció Especial vins blancs
    57,35 € Regular Price 63,70 €

    Una selecció especial de vins blancs amb la que gaudir dels teus aperitius, menjars o postres d'una manera excepcional.

    Aquesta selecció de 6 vins conté:

    1 Ampolla Enate Chardonnay 234

    Somontano, Chardonnay.
    1 Ampolla Petites Estones
    Terra Alta, Garnatxa.
    1 Ampolla Formiga de Seda
    Priorat, Garnatxa blanca, Viogner.
    1 Ampolla Plantadeta Blanc
    Priorat, Garnatxa blanca i Muscat.
    1 Ampolla Bàrbara Forés Blanc
    Terra Alta, Garnatxa Blanca.
    1 Ampolla Ilercavònia
    Terra Alta, Garnatxa.


    El preu inclou el 10% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Llepolia Blanc
    9,15 €

    Llepolia Blanc és un vi jove elaborat amb un 70% de Garnatxa Blanca i un 30% de Sauvignon Blanc. Té una criança de 6 mesos de repòs amb lies fines. És un vi fresc, amb bona acidesa, untuós, llarg i complex.

  • El Perro Verde 2022

    El Perro Verde ésun vi blanc elaborat amb raïm de la varietat Verdejo. Un vi d'intensitat mitja en nas i una entrada fresca en boca.

  • Protos Verdejo 2022
    7,50 €

    Protos Verdejo és un vi blanc 100% Verdejo amb una frescor que no deixa indiferent. Aromes que recorden a poma i a fruits tropicals.

  • El Terrat 2022
    5

    El Terrat és un vi blanc coupage de Macabeu i Moscatell de gra menut. Aromes a flors i fruita blanca mentre que en boca es mostra fi i amb bona untuositat. Gust agradable.

  • Terra de Cuques 2022
    31,90 €

    Terra de Cuques és un vi blanc coupage variat de Muscat i Pedro Ximénez procedents de ceps cultivats segons les normes de viticultura biodinàmica de respecte al medi. És un vi complex i molt personal, tremendament mineral i amb ànima.

  • Les Argiles d'Orto Blanc 2022

    Les Argiles d'Orto Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes velles de tres finques situades en diferents municipis del Masroig. Un vi blanc honest que no toca fusta.

  • Nelin 2018
    38,50 €

    Nelin és un vi blanc criança que té com a base la garnatxa blanca encara que va acompanyada d'una llarga llista de varietats en el seu coupage (Viognier, Pinot Noir, Macabeu, Pedro Ximénez i Marsanne). Nelin és l'harmonia del terrer del Priorat, un blanc que no deixa indiferent a ningú. En boca ofereix molts matissos sent un vi fresc i rodó però amb molt caràcter.

  • LaFou Els Amelers
    16,25 €

    LaFou Els Amelers es un vino blanco monovarietal, 100% Garnacha Blanca. Un vino pionero en el estilo de la garnacha blanca ya que se realizan diferentes trabajos para extraer las mejores virtudes de los diferentes viñedos de los cuales procede. Un vino de rica expresión aromática mientras que en boca tiene una generosa estructura y una acidez vivaz. Uno de los mejores monovarietales que te harán enloquecer de placer.

  • Mas d'en Gil Bellmunt Blanc Vi de Vila 2022

    Vi de Vila Bellmunt és un vi blanc joe coupage de Garnatxa Blanca i Viognier. És conegut com "Lo petit blanc", el vi jove que expressa el paisatge del poble de Bellmunt. És un vi aromàtic, mineral i amb un final llarg i fresc.

  • Coma Calcari 2019

    Coma Alta és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca que procedeix de la parcel·la de la Coma Alta la qual li dóna nom a aquest vi. Se li coneix com un vi blanc salat i viu. En boca és ampli i potent, i té un llarg postgust.

  • Petalo Il Vino dell'Amore
    9,95 €

    Petalo Il Vino Dell’Amore és un vi blanc monovarietal, 100% Moscato Dei Colli Euganei, de la zona de Veneto. És un vi espumant dolç que es caracteritza per ser afruitat i floral.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating