Blanc

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

11 Articles

Comprant per
  • Nosis Verdejo
    Special Price 8,60 € Regular Price 9,10 € Estalvi 5%

    Nosis és un vi blanc 100% Verdejo procedent d'una vinya amb més de 35 anys. És un vi sec, fresc i molt afruitat.

  • Belondrade y Lurton Blanc 2016
    39,90 €
    Sense estoc

    Belondrade y Lurton és un vi blanc cupatge de Verdejo (95%) i altres varietats (5%) que prové excluvisament de la finca ecològica Quinta San Diego. És el reflex de la diversitat i de la singularitat de cada parcel·la en la que es cultiva. És un blanc excepcional fresc i de caràcter cítric.

  • Quinta Apolonia Belondrade Blanc 2016
    15,95 €

    Quinta Apolonia Belondrade Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Verdejo procedent de vinyes joves. Vi amb multitut de matisos aromàtics mentre que en boca es mostra fresc i de cos suau i untuós.

  • Palomo Cojo Verdejo 2022
    7,95 €

    Palomo Cojo és un vi blanc monovarietal, 100% Verdejo. En nas, és un vi fresc i amb un bon equilibri de fruita blanc i notes vegetals mentre que en boca té un postgust amarg i llarg característic dels verdejos.

  • Ramón Bilbao Verdejo 2022
    6,75 €

    Ramón Bilbao Verdejo és un vi monovarietal, 100% Verdejo amb una personalitat que s'aprecia a simple vista. Vi que sorprèn pel seu marcat caràcter herbal i floral a més de ser un vi fresc i untuós a la boca. Un Rueda que has de tastar perquè és una autèntica delícia.

  • Palacio de Bornos Verdejo 2022
    5,95 €

    Palacio de Bornos Verdejo és un vi blanc jove monovarietal, 100% Verdejo. És un vi fresc i amb una gran intensitat aromàtica. Un verdejo amb una relació qualitat-preu immillorable.

  • Valdelapinta Verdejo 2019
    4,85 €

    Valdelapinta és un vi blanc fruit del perfecte equilibri entre la més selecta producció de raïm i una terra noble, lleugera i pedregosa com és la de la DO Rueda.

  • José Pariente Verdejo 2022
    10,90 €

    José Pariente és un verdejo intens, amb un marcat aroma de fruites blanques fresques, cítrics i fruita de la passió. Estructurat i persistent, també apareixen aromes de fonoll i un fons anissat, balsàmic, expressant l'elegant frescor de la seva varietat.

  • El Perro Verde 2022

    El Perro Verde ésun vi blanc elaborat amb raïm de la varietat Verdejo. Un vi d'intensitat mitja en nas i una entrada fresca en boca.

  • Protos Verdejo 2022
    7,50 €

    Protos Verdejo és un vi blanc 100% Verdejo amb una frescor que no deixa indiferent. Aromes que recorden a poma i a fruits tropicals.

  • Fenomenal 2020
    7,95 €
    Sense estoc

    Fenomenal és un vi blanc jove coupage de Verdejo i Viura. Vi d'intensos aromes florals, cítrics i de fruita tropical. Un vi fresc.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating