Color

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 106

Comprant per
  • Finca Villacreces
    21,00 €

    Finca Villacreces és un vi negre criança elaborat amb Tempranillo (86%), Cabernet Sauvignon (10%) i Merlot (4%). Té una criança de 14 mesos en barrica de roure francés, 100% gra fi. Expressiu aroma de cacau fi, roure cremós, fruita madura, expressió fruitera i complexa.

  • Le Grand Chapelain 2018
    10,25 €
    Sense estoc

    Le Grand Chapelain és un vi francès amb una criança de 12 mesos i DO Bordeaux. Elaborat amb Cabernet Suavignon (40%) i Merlot (60%) oferint elegancia i harmonia de sabors, complexitat en el paladar i longitut en el final.

  • Les Eres 2015
    36,50 €

    Les Eres és un negre criança elaborat a partir de la selecció especial d'una petita finca centenària de garnatxa negra molt particular combinada amb una carinyena centenària amb uns caràcters més frescos. El resultat és un vi màgic, estructurat però súbtil, equilibrat, complexe, molt elegant amb tota la fruita sugerent de la garnatxa, càlid i a la vegada molt fresc.

  • Viatge al Priorat 2021

    Viatge al Priorat és un vi negre amb criança amb una gran expressivitat fruitera i un equilibri entre la frescor i l'acidesa.

  • Dido La Universal 2021

    Dido és un vi negre ecològic elaborat amb Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Exhibeix una deliciosa fruita i es cria en àmfores de ceràmica per conservar una extraordinaria frescor i puresa.

  • Finca Fontanals 2019
    19,25 €

    Finca Fontanals és un vi negre criança elaborat amb Garnatxa, Merlot, Syrah i Cabernet Suavignon. El coupatge reflexa la personalitat de la terra i transmet les característiques pròpies de cada collita.

  • Laurel 2019
    43,50 €

    Laurel és un vi negre criança coupage de Garnatxa, Syrah i Cabernet Sauvignon. És un vi madur, fruiter i misteriós, deliciosament clàssic i paradoxalment desconegut.

  • Nita 2020
    12,95 €

    Nita és un vi negre jove coupage variat de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó i Syrah procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. És un vi estructurat, aromàtic i ben cobert de color.

  • Arlequí 2020
    12,25 €

    Arlequí és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot i Carinyena. Aroma complexe i elegant a la vegada mentre que en boca es presenta voluminós i molt sedós. Un vi que ens transporta al seu origen, amb una criança espectacular. 

  • Mas d'en Pol Negre 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon procedents de ceps plantats en terres calcaris-arcillosos. És un vi concentrat, agradable i ben equilibrat.

  • Orto 2021
    11,95 €

    Orto és un vi negre jove coupage variat de Samsó, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Ull de Llebre procedents de 12 terres diferents principalment calcàries. És un vi ple de joventut que es defineix absolutament com un autèntic Montsant amb un subtil punt d'elegància que li aporten els aromes a fusta.

  • Magnum Les Cousins Inconscient 2020
    24,50 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Lo Petit de la Casa 2020
    4

    Lo Petit de la Casa és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernet Sauvignon, ceps sota cultiu ecològic. És un criança d'intensitat aromàtica en nas i una entrada fresca i intensa en boca.

  • Lo Món 2018
    24,95 €

    Lo Món és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb sòls de pissarra i cultivades sota els paràmetres de l'agricultura ecològica. És un vi de complexitat aromàtica i molt carnós, llarg i fresc en boca.

  • Magnum Lo Món 2017
    47,50 €

    Lo Món és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb sòls de pissarra i cultivades sota els paràmetres de l'agricultura ecològica. És un vi de complexitat aromàtica i molt carnós, llarg i fresc en boca.

  • Pago de Carraovejas Crianza 2020
    37,50 €

    Pago de Carraovejas Criança és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles del propi celler situades a les afores de Peñafiel. El seu pas per barrica el fan la delícia dels amants del vi, és delicat i elegant. Un vi especial per qualsevol ocasió.

  • Pago de Carraovejas Reserva 2014
    44,95 €
    Sense estoc

    Pago de Carraovejas Reserva és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles situades a les afores de Peñafiel. És un vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca és llaminer, sedós i carnós.

  • Genium Ecològic 2016
    Special Price 16,15 € Regular Price 16,50 € Estalvi 2%

    Genium Ecològic és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Merlot i Syrah procedents 100% de raïm de producció agrària ecològica reconeguda pel CCPAE. Vi d'aromes potents, bon cos en boca i final llarg.

  • Clos Mogador 2020
    85,90 €
    Sense estoc

    Clos Mogador és un vi negre reserva coupage variat de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de la finca Clos Mogador. A aquest vi se li ha otorgat la qualificació "Vi de Finca", una qualificació diferenciada i molt reconeguda. És un vi complex que passa de la força masculina a la sensualitat femenina.

  • Ferrer Bobet 2020
    36,50 €

    Ferrer Bobet és un vi negre coupage variat de Carinyena, Garnatxa, Syrah i Cabernet Sauvignon procedents de terrasses i costers de llicorella. Vi cultivat sota un viticultura orgànica estricta. És un vi de boca carnosa i amb suaus notes afruitades.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating