Aperitiu

Els vins per aperitiu se solen prendre abans dels àpats, sobretot en molts països europeus, generalment per obrir la gana al dilatar les papil · les gustatives. Alguns com el Jerez o els vins rancis secs són presos després dels àpats.
Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

7 Articles

  • Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vite
    9,05 €
    4.35

    Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vita és un vi dolç italià elaborat per la Bodega Toso, a la zona de Piamonte. S'elabora amb la varietat de raïm Moscato blanc. En boca té una entrada dolça, molt equilibrada, fina i elegant.

  • Moscato Abbazia vino dolce IGT
    6,75 €

    Moscato Abbazia és un divertit vi blanc escumós, provinent de la província de Lombardia, al nord d'Itàlia.

    Aquest moscato és un vi dolç molt floral i aromàtic. Ideal per a combinar amb un deliciós postre, amb fruites o pastissos, o fins i tot com a entrant en aperitius o còctels.

  • Moscato d'Asti Bosc D'la Rei

    Moscato Bosc D'la Rei es un moscato elaborado con uva de moscato blanco. En nariz es muy intenso mientras que en boca es un vino dulce pero no empalagoso. Es un vino ideal para acompañar aperitivos y todo tipo de postres.

  • Moscato d'Asti Tosti DOCG
    7,65 €
    Sense estoc

    Moscato d'Asti Tosti DOCG és un vi blanc elaborat amb la varietat de raïm Moscatell Blanc de Canelli.

    És un moscato únic, refinat i naturalment dolç. Ideal per combinar amb aperitius, fruites, pastissos o qualsevol tipus de postre.

  • Camí de Sirga Aperitiu
    7,90 €

    Camí de Sirga Aperitiu és un vermut negre seguint la recepta tradicional del Celler Pedrola. Tocs balsàmics, postgust lleugerament amarg i intens, amb un punt dolç.

  • Aperitiu vi de cirera cap de ruc

    Aperitiu Vi de Cirera és un extraordinari aperitiu de cirera totalment novedos. Deliciós, dolç i afruitat.

  • Aperol Litro
    14,50 €

    Aperol és un aperitiu per excel·lència que neix a Veneto. La seva recepta secreta única s'ha mantingut intacta al llarg dels anys i això el fan molt peculiar. Amb un reconeixible color taronja, vibrant i brillant. En nas pell de taronja i en boca gust intens a taronja, notas herbàcies i de fusta.

    Un excel·lent Aperol es prepara en una copa de vi plena de gel combinant 3 parts de Prosecco D.O.C./Cava i 2 parts d'Aperol, afegint 1 part de soda i amanint amb una rondanxa de taronja.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating