Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 72

Comprant per
  • Ennak 2022
    6,95 €

    Ennak es un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Merlot i Ull de Llebre. Un vi fresc i jove amb aromes fruiters mentre que en boca es presenta fresc, suau i lleuger.

  • Le Grand Chapelain 2018
    10,25 €
    Sense estoc

    Le Grand Chapelain és un vi francès amb una criança de 12 mesos i DO Bordeaux. Elaborat amb Cabernet Suavignon (40%) i Merlot (60%) oferint elegancia i harmonia de sabors, complexitat en el paladar i longitut en el final.

  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Mas d'en Pol Negre 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon procedents de ceps plantats en terres calcaris-arcillosos. És un vi concentrat, agradable i ben equilibrat.

  • Lo Petitó de Pascona 2022
    7,50 €

    Lo Petitó de Pascona és un vi negre coupage de Syrah y Merlot. És un vi viu i una personalitat molt marcada provinents de les varietats de raïm amb les quals esta elaborat. És un vi de potents aromes varietals que després deixen petjada persistent en la boca sent un vi intens, rodó i molt llaminer.

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Bag in Box Flor de Maig Negre 3lts
    4

    Bag in Box Flor de Maig Negre elaborat amb Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi jove de taula que aporta frescor i un cos molt generós.

  • Mas de les Vinyes Criança 2018
    8,95 €

    Mas de les Vinyes Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah. És un vi de present i futur on destaca la seva força i complexitat gràcies al pas per barrica.

  • Laurona Criança 2011
    18,95 €

    Laurona Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes de més de 50 anys, i amb unes pinzellades de Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Aroma complex i intens mentre que en boca és un vi opulent i molt persistent.

  • Mas Donís Rosat
    6,25 €

    Mas Donís Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa, Syrah i Merlot procedents de vinyes velles de la zona de Capçanes (Montsant). En nas, és un vi amb aromes de fruita que ens fa sentir una sensació molt fresca.

  • Embruix de Vall Llach 2020
    20,90 €
    4

    Embruix de Vall Llach és un vi negre amb un coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena i Cabernet Sauvignon. Un vi potent i envoltant en boca amb molts records a fruita que també trobem en nas. Un clàssic del Priorat que no has de deixar de provar.

  • Clos Dominic Vinyes Baixes 2019
    26,95 €
    Sense estoc

    Clos Dominic Vinyes Baixes és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot, i se li afegeixen petites quantitas de Garnatxa, Carinyena i Picapoll Tinta procedents de vinyes velles. És un vi extraordinari amb una gran varietat d'aromes en nas mentre que en boca ens trobem amb un vi d'entrada potent, astringent i molt fruiter.

  • Baboix 2014
    Special Price 15,50 € Regular Price 16,25 € Estalvi 5%

    Baboix és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot. És un vi sec i complexe en nas mentre que en boca se'ns presenta carnós, ple i rodó.

  • Monestir del Tallat Merlot
    7,50 €
    4

    Monestir del Tallat Merlot és un vi elaborat artesanalment cosa que permet aconseguir tot el potencial en aromes naturals de cada collita, rigurosament limitada a la producció de la vinya familiar. És un vi ampli, dens i rodó en boca.

  • La Sendal 2020
    9,15 €

    Lasendal és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah i Merlot. És un típic garnatxa amb tot el seu caràcter.

  • GR-174 Casa Gran del Siurana 2021

    GR-174 és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. És l'expressió de totes les finques i per això ens trobem amb un vi equilibrat i elegant.

  • Mas de les Moreres 2017

    Mas de les Moreres és un vi negre elaborat amb cinc varietats de raïm: Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah. Amb una criança de 12 mesos en botas de roure francés i americà. És un vi complex a la vegada que agradable i personal.

  • Vessants
    11,99 €
    Sense estoc

    Vessants és un criança elaborat amb cinc varietats de raïm: Garnatxa, Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Merlot i Syrah. Té un envelliment de 12 mesos en barrica y un mínim de 6 en botella. Té unes característiques complexes i alhora suaus, amb un conjunt ben estructurat.

  • Predicat 2018

    Predicat és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot procedents de vinyes pròpies naturals i sostenibles. Negre afruitat, fresc i elegant.

  • Traca i Mocador
    19,95 €

    Traca i Mocador és un vi jove elaborat amb una selecció de Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon, Merlot y Syrah. Deixa una empremta en la boca i fa que desperti en nas una anyada càlida del Montsant.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating