Vermut Iris Dorado Garrafa 5L

En estoc
Graduació 
15 %
Ampolla 
5 L
Codi
8424142350076
21,90 €

Detalls

Garrafa de 5 litres de Vermut Iris DORADO és un vermut elaborat amb una selección de vins i plantes aromàtiques que segueixen la fòrmula tradicional de décades i que li han donat el seu sabor i aroma característics.

NOTA DE CATA
Preciós color marró-rogenc amb reflexes coure. Aroma molt perfumat, persistent i dolç. Nas intensament especiat on distingim a la perfecció aromes de vainilla i canyella sobre una base totalment herbacèa, on podem apreciar tocs de sàlcia, clorofil·la i romaní i on es poden reconèixer lleus notes a regalèssia. Pas en boca intens, càlid i dolç. Sensacions enriquidores i especiades, a canyella i a vainilla, que ens confirmen el que ja haviem detectat al nas i perfectament conjuntat amb records gustosos d'herbes silvestres sobretot de poliol i camamilla amb clars notes a llorar i coriandre. Extens postgust que ens deix un record inoblidable.

ELABORACIÓ
Elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques seguint la fórmula tradicional que durant dècades li ha donat el seu sabor i aroma característic.

Més Informació

Més Informació
RecomendadoNo
CellerBodegues de Muller
Ampolla5 L
Graduació15 %

Ressenyes

Esteu revisant:

Vermut Iris Dorado Garrafa 5L