The Glenrothes 10 años

En estoc
Graduació 
40 %
Ampolla 
70cl
Codi
5010314306823
42,50 €

Detalls

The Glenrothes 10 años és un whisky escocés Single Malt elaborat mitjançant una combinació de whiskies escollit curosament per obtenir un destil·lat amb el mateix nivell que els whiskies d'anyada de Glenrothes, tenint en compte que en aquest cas s'han escollit barriques de diferents anys.

NOTA DE CATA
Color daurat pàl·lid, brillant. En nas ens trobem amb un aroma càl·lid a roure americà, vainilla i coco mentre que en boca ens trobem amb una malta intens, la vainilla del nas i la pell de la taronja. Té un final llarg i lleugerament especiat. És amargós, torrat i persistent.

ELABORACIÓ
S'embotella en el seu punt de maduresa i sabor, enlloc de a una edat predeterminada. La destil·lació és inusualment lenta i té lloc en alambics alts, el que proporciona un esperít dolç i afruitat. La maduració és en barriques de roure americà i de roure espanyol que produeix una malta única de Speyside, guanyadora de premis. Tota la malta Glenrothes és whisky Vintage, que representa un sol any o col·lecció d'any, són úniques, limitades i rares. Cada una captura una essència i un sabor únics que mai es repeteixen. Les Reserves li donen la oportunitat de gaudir d'una sèrie d'anyades seleccionades de diferents anys, casades juntes en perfecte harmonía.

Més Informació

Més Informació
CellerThe Glenrothes Distillery
Ampolla70cl
Graduació40 %

Ressenyes 1

Esteu revisant:

The Glenrothes 10 años