Nikka Taketsuru Non Age

Sense estoc
Graduació 
43 %
Ampolla 
70cl
Codi
nikkaTaketsuru
56,90 €

Detalls

Nikka Taketsuru Non Age és un whisky japonés que homenatja a Masataka Taketsuru, el pare del whisky japonés i fundador de Nikka. Whisky pur de malta és una barreja de barrils de les dues destil·leries de Nikka en el nord de Japó: Yoichi i Miyagikyo.

NOTA DE CATA
Color daurat amb to rosat. En nas es presenta atractiu, fresc i afruitat. Percebem suc de fruites acabt d'esprémer, notes de préssec i raïm sucós. S'obre progressivament en fines notes de pastisseria i galetes. L'ordi maltejat es fa més present i deixa de costat els aromes cítrics. Un toc de roure i notes rústiques l'uneixen del tot. En boca es presenta café, regalèssia, roure torrat i una cigarreta que es crema lentament. És un whisky vigorós, assertiu i inflexible. Durant tot el camí ens trobem amb dolços de regalèssia i una amargor refinada. El final eventualment es desvaneix en notes d'ordi maltejat.

CRIANÇA
Per aconseguir aquest nivell d'equilibri i complexitat es basen en una gran varietat d'estils de whisky i evolucionant en barrils de ex-jerez.

Més Informació

Més Informació
CellerThe Nikka Whisky Distilling Co
TipoWhisky Single Malt
Ampolla70cl
Graduació43 %

Ressenyes

Esteu revisant:

Nikka Taketsuru Non Age