Nelin 2018

En estoc
Tipus de vi 
Vi blanc amb barrica
Graduació 
14 %
DO 
Priorat
Ampolla 
75cl
Tº de Servei 
Varietats 
Garnatxa blanca, Macabeu
Codi
8437014479386
Productor
38,50 €

Detalls

Nelin és un vi blanc criança que té com a base la garnatxa blanca encara que va acompanyada d'una llarga llista de varietats en el seu coupage (Viognier, Pinot Noir, Macabeu, Pedro Ximénez i Marsanne). És un blanc que segueix la mateixa idea de vi. Juga amb les pells, llevats indígenes, fermentacions de més de 6 mesos, criances de més de 15 mesos i utilitzant tot tipus de materials, començant la primera fase amb fusta, després passant per ciment, ceràmica i fins i tot en la seva última fase inoxidable. Nelin és l'harmonia del terrer del Priorat, un blanc que no deixa indiferent a ningú.

NOTA DE CATA

Color groc intens. És un jardí de diversitat i color. Amplia paleta aromàtica, plena de flors, notes de ceres, panell d'abelles i de codony, minerals, notes calcàries i un fons salí i de lleugera oxidació de lo més interessant i seductor. A més a més també trobem característiques de la barrica. En boca ofereixen molts matissos sent un vi fresc i rodó. Vi amb molt caràcter.

CRIANÇA

Aquest vi fermenta en barriques i tines de roure amb llevats autòctons, per posteriorment envellir en tines de roure i tinajas de ciment durant 16 mesos. S'embotella a partir del mes de març.

Més Informació

Més Informació
RecomendadoNo
CellerClos Mogador
DOPriorat
Tipus de viVi blanc amb barrica
VarietatsGarnatxa blanca, Macabeu
Ampolla75cl
Graduació14 %
Tº de Servei

Ressenyes

Esteu revisant:

Nelin 2018