Montesquius 1918 Gran Reserva Rosat 2014

En estoc
Graduació 
11,5 %
DO 
Cava
Ampolla 
75cl
Varietats 
Monastrell (Garrut), Pinot Noir, Trepat
Codi
montesquiusGRrosat
13,75 €

Detalls

Montesquius 1918 Gran Reserva Rosat és un escumós coupage de Monastrell (74%), Pinot Noir (17%) i Trepat (9%) procedents de ceps plantats fa 30 i 15 anys en l'Alt Penedès en sòls calcaris.

NOTA DE CATA
Color cirera pàl·lit amb un rosari de bombolles molt fi i elegant. En nas paleta aromàtica que comença amb un espectacle de notes ensucrades, aromes de piruleta, fruites i flors vermelles, espècies i mel. Tot un espèctable pels sentits que acaba en una boca vibrant, fresca i intensa.

VINIFICACIÓ
Verema entre setembre i finals d'octubre (el Trepat veremat amb sobre maduració) els seus fruits es premsen lentament a baixa pressió i per separat. El Trepat fa la seva fermentació amb les seves lies en gerres de fang i el Monastrell i Pinot Noir en dipòsits d'inoxidable amb temperatura controlada. Al febrer es realitza l'ensamblatge de les tres varietats pel seu embotellat i donar pas a la segona fermentació en ampolla, que transcurrirà dintre de les caves subterrànies, a la penombra i a una temperatura constant de 18ºC.

MARIDATGE
Ideal per acompanyar aperitius, salmó fumat, tonyina i cmbina molt bé amb formatges tous.

Més Informació

Més Informació
CellerCeller Most Doré (Montesquius)
DOCava
Tipus de cavaBrut
VarietatsMonastrell (Garrut), Pinot Noir, Trepat
Ampolla75cl
Graduació11,5 %

Ressenyes

Esteu revisant:

Montesquius 1918 Gran Reserva Rosat 2014