Mas Mallola és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents únicament de la parcel·la La Mallola.
NOTA DE CATA
Aroma intens i madur on percebem gerd, nabiu i pruna, cardamomo, canyella, xocolata i torrats. En boca és intens, sedós i fresc. Vi amb un caràcter molt marcat per la pissarra i amb notes més fosques i profundes.
VINIFICACIÓ
S'elabora únicament amb raïm de la parcel·la La Mallola. Es realitza la vinificació per separat de les diferents subparcel·les de la viña de la Mallola, tenint en compte les varietats, l'orientació i l'altitut. La fermentació de les diferents microvinificacions es realitza per diferents mètodes, tant en cub de ciment com en barrica de fusta o algunes integrals directament dintre de la barrica de 225 L. Una vegada elaborats tots els vins, passen a criança per separat durant un periode de temps i després maduren en ampolla.
CRIANÇA
Envellit durant 12-15 mesos en botes de roure francès i finalment maduren en ampolla un mínim de 9 mesos.
MARIDATGE
Ideal per acompanyar arròs, pollastre al curry, estofats, carns variades...
Mas Mallola 2019
Producte sota comanda, plaç fins sortida de la botiga: 2 dies
Tipus de vi
Vi negre criança
Graduació
14,5 %
DO
Priorat
Ampolla
75cl
Tº de Servei
18º
Varietats
Garnatxa, Samsó (Carinyena)
Codi
marcoabella2
Productor
25,50 €
Detalls
Més Informació
Celler | Marco Abella |
---|---|
DO | Priorat |
Tipus de vi | Vi negre criança |
Varietats | Garnatxa, Samsó (Carinyena) |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 14,5 % |
Tº de Servei | 18º |
Ressenyes
{{title}}
{{detail}}