Interrogant 2020

En estoc
Tipus de vi 
Vi negre jove amb criança
Graduació 
15 %
DO 
Priorat
Ampolla 
75cl
Tº de Servei 
18º
Varietats 
Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Samsó (Carinyena)
Codi
int93
Productor
12,95 €

Detalls

Interrogant és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet i Carinyena procedents de petites parcel·les de vinyes plantades en llicorella i argila.

NOTA DE CATA
Color cirera picota amb ribet granat. Brillant i net. Aromes de fruita negra i vermella madura, tocs especiats sobre un lleuger torrat. En boca té una entrada suau però de seguida et recobreix tot el paladar. És un vi fresc i atractiu. Final lleugerament amarg.

ELABORACIÓ
Es vinifica cada varietat per separat, fent el coupage al final de tot el procés, unes 5-6 setmanes abans de l'embotellament. El raïm, una vegada vendimiat a mà i a la bodega es despalilla i encuba en tines d'acer inoxidable, on esta durant uns 3 dies en fred. A partir d'aquí, s'afegeixen els llevats i comença la fermentació, realitzant pigeages diaris i amb un control de temperatura. Després d'un premsat lleuger, el vi passa a barriques. El coupage definitiu es realitza després d'una sèrie de cates sensorials de les tres varietats. El vi final s'esta durant 5 setmanes en una gran tina de fusta per aconseguir un perfecte ensamblatge.

CRIANÇA
Envellit durant 9 mesos en barriques de roure francès.

Més Informació

Més Informació
CellerClos 93
DOPriorat
Tipus de viVi negre jove amb criança
VarietatsCabernet Sauvignon, Garnatxa, Samsó (Carinyena)
Ampolla75cl
Graduació15 %
Tº de Servei18º

Ressenyes 1

Esteu revisant:

Interrogant 2020