Cerveses

El món de les cerveses és tan extens i divers com el del vi. Cervesa és el nom que se li dóna a la beguda alcohòlica fet amb grans germinats de cibada o altres cereals fermentats en aigua, i aromatitzada amb llúpol normalment.

Les seves característiques són el color, l'escuma, el sabor i la seva graduació totes elles varien segons el tipus de fermentació, la combinació de grans, la denominació d'origen, etc. No és que hi hagi diferents tipus de cerveses sino un gran número de variables de influeixen en la seva elaboració.

La cervesa és una beguda amb múltiples beneficis per la nostra salud ja que ens aporta nutrients i vitamines, ajuda al nostre sistema cardiovascular, estimula el cervell... a més a més de ser una beguda ideal per moments relaxats amb la família i els amics.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-35 de 35

  • Cervesa La Vella Caravana Bòria de Menàrguens 33cl
    2,50 €
    Sense estoc

    Bòria de Menàrguens és una cervesa varietat Hefe Weizen. Una cervesa suau i molt gustosa, amb cos dens al prendre-la.

  • Cervesa artesana Rustika Bufona Red Cold Ipa 33cl
    2,75 €

    Cervesa artesana Rustika Bufona Red Cold Ipa és una cervesa de fermentación a baixa temperatura elaborada amb 4 maltes i 3 llúpols: Columbus, Cascade i Chinook.

  • Cervesa artesana Les Clandestines Negra 33cl
    2,45 €

    Les Clandestines Negra (Stout) és una cervesa artesanal negra, amarga i de sabor torrat. Cervesa elaborada amb diferents maltes (Pale Ale, Caramalt, Xocolate, Roast Barley i Black) i diferents llúpols (Northern Brewer, Challenguer i Styrian Bobek). Cervesa amb cos i caràcter.

  • Cerveza La Vella Caravana Flor de Llúpol 33cl

    La cervesa Flor de Llúpol és un cervesa varietat American Rye Pale Ale, caramelitzada però amb un punt potent d'amargor. Tot i així és refrescant.

    Ingredients: Aigua, malta d'ordi i sègol, llúpol i llevat.

  • Cervesa italiana Moretti l'Autentica 33cl
    1,60 €

    Moretti l'Autentica és una cervesa italiana tipo LAGER elaborada amb aigua, malta d'ordi, blat i llúpol, i que no ha tingut canvis en la seva recepta original de 1859. És una cervesa de qualitat, molt aromàtica on es barregen les notes de fruita seca de la malta amb els matissos florals del llúpol.

  • Cervesa italiana Peroni Nastro Azzurro 33cl
    1,60 €
    Sense estoc

    Peroni Nastro Azzurro és una cervesa italiana Premium Pilsner elaborada amb aigua, malta d'ordi, blat italia i llúpol. És una cervesa refrescant amb el sabor típic d'una pilsner amb toc cítric i llúpol.

  • Cervesa artesana La Mula Gran Dia 33cl
    2,35 €

    La Mula Gran Dia és una 1/2 IPA elaborada a base de malta d'ordi i blat, aigua, llevat i llúpol que fa que tingui aromes cítrics.

  • Cervesa artesana Rustika Bufona Milk Stout 33cl
    2,75 €

    Cervesa artesana Rustika Bufona Milk Stout una cervesa de fermentació alta elaborada amb 4 maltes i un llúpol lúpulo Northern Brewer.

  • Cervesa artesana Rustika Bufona Santuari 33cl
    2,75 €

    Cervesa artesana Rustika Bufona Santuari és una cervesa rossa estil Blonde Ale elaborada amb ordi Belga i flocs i 4 llúpols.

  • Cervesa La Vella Caravana Mataelefantes 33cl

    Mataelefantes és una cervesa artesana varietat American Wheat Indian Pale Ale de gran amargor, molt intensa i gustosa. Gran desplegament d'aromes en nas.

    Ingredientes: Aigua, malta de blat i ordi, llúpol i llevat.

  • Cervesa artesana Les Clandestines Rossa 33cl
    2,35 €

    Les Clandestines Rossa (Golden Ale) és una cervesa artesanal pensada per tots els públics. Prové d'una agricultura respectuosa amb el medi ambient. Cervesa elaborada amb diferentes maltes (Pilsner y Munich) i llúpol Mitflefrueh. Té aromes florals, és suau i refrescant.

  • Cervesa artesana Les Clandestines 4 Maltes 33cl
    2,35 €

    La cervesa Les Clandestines 4 Maltes (Pale Ale) és la clàssica de les cerveses artesanals, una pale ale tradicional elaborada amb diferents maltes (Pale Ale, Munich, Caramalt i Blat) i diferents llúpols (Magnum, Challenguer i Bobek). És una cervesa amb aroma i gust de cereals maltejats.

    Ingredients: Aigua, malta d'ordi i blat, llúpols i llevat.

  • Cervesa artesana Les Clandestines 4 Maltes 75cl
    5,85 €
    Sense estoc

    Les Clandestines 4 Maltes (Pale Ale) és la clàssica de les cerveses artesanals, una pale ale tradicional elaborada amb diferents maltes (Pale Ale, Munich, Caramalt i Blat) i diferents llúpols (Magnum, Challenguer i Bobek). És una cervesa amb aroma i gust de cereals maltejats. 

  • Cervesa artesana Gaianada 1921 IPA 33cl
    2,75 €

    Cervesa Les Clandestines Gaianada 1921 IPA (American IPA) és una cervesa artesana rossa molt bevible, amb cos i molt aromàtica. Cervesa elaborada amb malta Pale Ale Maris Otter i diferents llúpols (Magnum, Cascade, Citra i Simcoe).

  • Cervesa artesana La Mula Sanidad Recomienda 33cl
    2,35 €

    La Mula Sanidad Recomienda és una American Blonde elaborada a base de malta d'ordi i blat 100%, aigua, llevat i llúpol america que fa que sigui lleugera pels seus aromes cítrics.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating