Gourmet

A la zona GOURMET podràs trobar una variada selecció de productes per consumir directament o utilitzar en la cuina i amb els que completar la teva llar. Un variat catàleg de productes on podràs trobar: fruits secs, olives, olivada, melmelades i oli verge extra 100% arbequina.

Gaudeix de la millor gastronomia del pais i satisfà al teu paladar amb els productes que t'oferim des de Tot Vi.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

9 Articles

Comprant per
  • Cervesa Leffe Blonde 33cl
    1,60 €

    Cervesa Leffe Blonde és una cervesa belga d'abadia inspirada en l'estil Belgian Blonde Ale amb un toc amarg. És una cervesa llegendària amb una història que es remunta a l'any 1240 a la ciutat de Dinant. Leffe Blonde és la cervesa de sabor per excel·lència. Aromàticament notable, cos lleuger i final sec.

  • Cervesa Voll Damm 66cl
    1,87 €

    Cervesa Voll Damm 66cl és una cervesa DOBLE MALTA amb el doble de sabor i de cos.

    Ingredients: aigua, malta d'ordi, arròs, blat i llúpol.

  • Cerveza Rosita Red Ale
    Sense estoc

    Cerveza Rosita Red Ale es una cerveza diferente, de calidad y sorprendente estilo Irish Red Ale es decir, una cerveza de alta fermentación elaborada en Alcover por la cervecería La Gardenia. Es una craft beer de gusto ligero y fácil de beber ideal para cualquier ocasión pero sobretodo lo más importante tomarla en buena compañía.

  • Cerveza Rosita Original Blonde Ale
    2,25 €
    Sense estoc

    Cerveza Rosita Original es una craft beer Blonde Ale elaborado por la casa La Gardenia en Alcover, Tarragona. Es la cerveza estrella de ésta casa cervecera elaborada con una segunda fermentación en botella macerada con miel cosa que muestra una birra muy afrutada, compleja en aromas y elegante y muy fresca en paladar. Una interesante cerveza que se ha ido dando su lugar en el mundo gastronómico.

  • Cerveza verde de aceitunas Oliba Green Beer Sublime
    Special Price 2,25 € Regular Price 2,50 € Estalvi 10%

    Oliba Green Beer Sublime es la primera cerveza del mundo elaborada con aceitunas. Estas le dan un sabor mediterráneo único con un sutil toque de aceituna y un aroma característico con notas florales.

    La Cerveza Oliba Sublime es una Bohemian Pilsner muy especial, única y exclusiva que sorprender sorbo a sorbo. ¿Te la vas a perder y vas a perderte su elegante color verde intenso?

    SIN GLUTEN  Oliba Green Beer es apta para celíacos.

  • Cervesa verda d'olives Oliba Green Beer

    Oliba Green Beer és la primera cervesa del món elaborada amb olives. Li donen un sabor mediterrani únic amb un subtil toc d'oliva i una aroma característica amb notes florals.

    La Cervesa Oliba Green Beer és refrescant, suau i amb una untuositat molt agradable. És una cervesa estil Pilsen que sorprèn pel seu atractiu color verd maragda que recorda l'oli verge extra acabat d'esprémer.

    SENSE GLUTEN Oliba Green Beer és apta per a celíacs.

  • Cervesa artesana Rustika Bufona Santuari 33cl
    2,75 €

    Cervesa artesana Rustika Bufona Santuari és una cervesa rossa estil Blonde Ale elaborada amb ordi Belga i flocs i 4 llúpols.

  • Cervesa artesana Rustika Bufona Red Cold Ipa 33cl
    2,75 €

    Cervesa artesana Rustika Bufona Red Cold Ipa és una cervesa de fermentación a baixa temperatura elaborada amb 4 maltes i 3 llúpols: Columbus, Cascade i Chinook.

  • Cervesa artesana Les Clandestines Rossa 75cl
    5,85 €
    Sense estoc

    Les Clandestines Rossa (Golden Ale) és una cervesa artesanal pensada per tots els públics. Prové d'una agricultura respectuosa amb el medi ambient. Cervesa elaborada amb diferentes maltes (Pilsner y Munich) i llúpol Mitflefrueh. Té aromes florals, és suau i refrescant.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating