Gourmet

A la zona GOURMET podràs trobar una variada selecció de productes per consumir directament o utilitzar en la cuina i amb els que completar la teva llar. Un variat catàleg de productes on podràs trobar: fruits secs, olives, olivada, melmelades i oli verge extra 100% arbequina.

Gaudeix de la millor gastronomia del pais i satisfà al teu paladar amb els productes que t'oferim des de Tot Vi.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 124

  • Cervesa Leffe Blonde 33cl
    1,60 €

    Cervesa Leffe Blonde és una cervesa belga d'abadia inspirada en l'estil Belgian Blonde Ale amb un toc amarg. És una cervesa llegendària amb una història que es remunta a l'any 1240 a la ciutat de Dinant. Leffe Blonde és la cervesa de sabor per excel·lència. Aromàticament notable, cos lleuger i final sec.

  • Cervesa italiana Peroni Nastro Azzurro 33cl
    1,60 €
    Sense estoc

    Peroni Nastro Azzurro és una cervesa italiana Premium Pilsner elaborada amb aigua, malta d'ordi, blat italia i llúpol. És una cervesa refrescant amb el sabor típic d'una pilsner amb toc cítric i llúpol.

  • Cervesa italiana Moretti l'Autentica 33cl
    1,60 €

    Moretti l'Autentica és una cervesa italiana tipo LAGER elaborada amb aigua, malta d'ordi, blat i llúpol, i que no ha tingut canvis en la seva recepta original de 1859. És una cervesa de qualitat, molt aromàtica on es barregen les notes de fruita seca de la malta amb els matissos florals del llúpol.

  • Cervesa Estrella Damm 66cl
    1,75 €

    Cerveza Estrella Damm és una cervesa mundialment coneguda amb més de 140 anys d'història. Aquesta cervesa s'elabora utilitzant la mateixa recepta original de 1876 fruit de la combinació de malta d'ordi, arròs i llúpol, ingredients 100% naturals, sense aditius ni conservants.

  • Olives verdes farcides d'anxova La Masrojana
    1,85 €

    Olives verdes farcides d'anxova són una selecció d'olives camamilla farcides d'anxova. Un producte de qualitat perfecte per combinar amb aperitius i amanides. Format llauna: 150gr

  • Olives verdes farcides de llimona La Masrojana
    1,85 €

    Olives verdes farcides de llimona són una selecció d'olives camamilla farcides de llimona. Un producte de qualitat perfecte per combinar amb aperitius i amanides. Format llauna: 150gr

  • Olives verdes farcides de taronja La Masrojana
    1,85 €

    Olives verdes farcides de taronja són una selecció d'olives camamilla farcides de taronja. Un producte de qualitat perfecte per combinar amb aperitius i amanides. Format llauna: 150gr

  • Cervesa Voll Damm 66cl
    1,87 €

    Cervesa Voll Damm 66cl és una cervesa DOBLE MALTA amb el doble de sabor i de cos.

    Ingredients: aigua, malta d'ordi, arròs, blat i llúpol.

  • Patata Palla Fregida Laurie
    2,20 €

    Patata Palla Fregida Laurie són patates fregides tradicionals de Reus.

    INGREDIENTS: Patata, oli vegetal (girasol, oliva) i sal. Pot contenir traces de gluten, soja i llet.

    PES: 150 gr

  • Cerveza Rosita Original Blonde Ale
    2,25 €
    Sense estoc

    Cerveza Rosita Original es una craft beer Blonde Ale elaborado por la casa La Gardenia en Alcover, Tarragona. Es la cerveza estrella de ésta casa cervecera elaborada con una segunda fermentación en botella macerada con miel cosa que muestra una birra muy afrutada, compleja en aromas y elegante y muy fresca en paladar. Una interesante cerveza que se ha ido dando su lugar en el mundo gastronómico.

  • Cerveza verde de aceitunas Oliba Green Beer Sublime
    Special Price 2,25 € Regular Price 2,50 € Estalvi 10%

    Oliba Green Beer Sublime es la primera cerveza del mundo elaborada con aceitunas. Estas le dan un sabor mediterráneo único con un sutil toque de aceituna y un aroma característico con notas florales.

    La Cerveza Oliba Sublime es una Bohemian Pilsner muy especial, única y exclusiva que sorprender sorbo a sorbo. ¿Te la vas a perder y vas a perderte su elegante color verde intenso?

    SIN GLUTEN  Oliba Green Beer es apta para celíacos.

  • Cervesa artesanal Cerdos Voladores IPA 33cl
    2,25 €

    Cervesa artesanal Cerdos Voladores IPA. La cervesa que fa homenatge als Tres Porquets, ara amb nom de Porcs Voladors.

    Per pendre sola o gaudir-la en un bon àpat, és potent i amb molt llúpol, que li dona aquest sabor amarg que crea addicció.

    Ingredients: Aigua, malta d'ordi, llúpols i llevat.

  • Cervesa La Bella Lola 33cl
    2,25 €

    Cervesa artesana La Bella Lola és una cervesa rossa premium elaborada amb maltes i blat de la regió de Baviera i Bohemia amb llúpols cítrics d'Estats Units i Alemania.

    La Bella Lola és intel·ligent, seductora, elegant, divertida i amb molta personalitat. Destaca entre totes les demés.

    Ingredients: Aigua, blat, malta d'ordi, llúpol i llevat.

  • Cerveza Rosita Red Ale
    Sense estoc

    Cerveza Rosita Red Ale es una cerveza diferente, de calidad y sorprendente estilo Irish Red Ale es decir, una cerveza de alta fermentación elaborada en Alcover por la cervecería La Gardenia. Es una craft beer de gusto ligero y fácil de beber ideal para cualquier ocasión pero sobretodo lo más importante tomarla en buena compañía.

  • Cervesa Miss Hops HIGH IPA 33cl
    2,25 €

    Cervesa artesanal Miss Hops HIGH IPA (la senyoreta llúpols) és una cervesa elaborada amb molts llúpols com el seu nom indica.

    Per pendre sola o gaudir-la en un bon àpat, afruitada amb molt d'aroma i un retrogust de fruites tropicals.

    Ingredients: Aigua, malta d'ordi, llúpol i llevat.

  • Cervesa Big Bear 33cl SENSE GLUTEN
    2,25 €

    Cervesa artesanal Big Bear (SENSE GLUTEN) és una cervesa clàssica d'estil Pale Ale, a l'estil anglès. Frank, l'ós vegetarià, ha sortit de la seva cova per combatre contra la cervesa de mala qualitat.

    Una cervesa elaborada de manera tradicional, una cervesa com les d'abans.

    Ingredients: Aigua, malta d'ordi, llúpols i llevat.

  • Laurie Patata Palla Sal i Pebre
    2,30 €

    Laurie Patata Palla Fregida Sal i Pebre són patates fregides tradicionals de Reus.

    INGREDIENTS: Patata, oli vegetal (girasol, oliva), sal i pebre negre mòlt. Pot contenir traces de gluten, soja i llet.

    PES: 150 gr

  • Cervesa artesana Les Clandestines 4 Maltes 33cl
    2,35 €

    La cervesa Les Clandestines 4 Maltes (Pale Ale) és la clàssica de les cerveses artesanals, una pale ale tradicional elaborada amb diferents maltes (Pale Ale, Munich, Caramalt i Blat) i diferents llúpols (Magnum, Challenguer i Bobek). És una cervesa amb aroma i gust de cereals maltejats.

    Ingredients: Aigua, malta d'ordi i blat, llúpols i llevat.

  • Cervesa artesana Les Clandestines Rossa 33cl
    2,35 €

    Les Clandestines Rossa (Golden Ale) és una cervesa artesanal pensada per tots els públics. Prové d'una agricultura respectuosa amb el medi ambient. Cervesa elaborada amb diferentes maltes (Pilsner y Munich) i llúpol Mitflefrueh. Té aromes florals, és suau i refrescant.

  • La Mula +IPA -POLÍTICA
    2,35 €
    Sense estoc

    La Mula +IPA -POLÍTICA és una cervesa artesana Indian Pale Ale. Està elaborada a base de malt d'ordi, malt de blat, llevat i llúpol. Es noten els torrats, el sabor a herba i a fruites exòtiques tropicals.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating