Whisky

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-40 de 52

  • Tomatin Legacy Whisky Single Malt
    33,90 €

    Tomatin Legacy es el mejor whisky Single Malt del mundo 2022 producido en Scotland por la Distillery Tomatin. Un whisky único que se caracteriza por su suavidad u dulzura con un período de envejecimiento entre 5 y 7 años. Un whisky excelente según relación calidad-precio. ¿Te lo vas a perder?

  • Tomatin 12 años Whisky Single Malt
    42,50 €

    Tomatin 12 años es el whisky por excelencia de la Distillery Tomatin producido en Scotland. Un clásico de las Tierras Altas de cuerpo completo y final cremoso, una espectacularidad con 12 años de crianza que no dejan indiferente a nadie.

  • The Tottori Blended Japanese Whisky
    46,90 €

    The Tottori es un whisky japonés tipo blended que expresa la experiencia de más de 100 años de Matsui en el arte del envejecimiento y la mezcla de "spirits". Es un whisky de sabor auténtico, puro y único que te sorprenderá absolutamente.

  • Hatozaki Whisky Blended Japonés
    29,90 €

    Hatozaki es un whisky japonés tipo blended elaborado a base de una mezcla de dos etapas de whiskies producidos a partir de 100% cebada malteada. Es un whisky delicado y floral que merece ser saboreado por un buen amante del whisky.

  • Whisky Hibiki Suntory Harmony
    98,50 €

    Whisky Hibiki Harmony és l'exemple d'harmonia creat al 1989 per commemorar la filosofia de Suntory: viure en harmonia amb les persones i la natura. Elaborat amb una meticulosa barreja dels més selectes whiskies amb els que crear una harmonia de sabors i aromes. Una transparència que revela la complexitat.

  • Whisky Yamazaki Distiller's Reserve
    145,00 €
    Sense estoc

    Yamazaky Distiller's Reserve és el pioner del whisky japonès single malt. Un whisky suau que mostra una gran complexitat gràcies a la criança en botes de Xerès, Burdeos i Mizurana (roure japonès). És un whisky equilibrat de caràcter fruiter i  fresc.

  • Whisky Yamazaki 12 Anys
    165,00 €

    Whisky Yamazaki 12 años és el single malt més emblemàtic de Suntory. Whisky amb grans aromes fruiters i a fusta de mizunara.

  • Whisky Chivas Regal 18 años
    61,00 €

    Chivas Regal 18 años és un whisky blended elaborat amb més de 20 whiskys de malta i gra  més exclusius d'Escocia. Aromes rics i final extremadament llarg i càlid.

  • Whisky Hakushu Distiller's Reserve
    88,75 €
    Sense estoc

    The Hakushu Distiller's Reserve es un whisky single malt japonés fresco y con notas cítricas. Un whisky con un final en boca refrescante y muy sutil que te sorprenderá.

  • Whisky The Chita Single Grain
    68,75 €

    The Chita Single Grain és la serenitat del whisky japonès. És un whisky single japonés suau i de gra únic amb una sofisticacció incomparable i un acabat net i lleuger.

  • The Glenrothes 10 años
    42,50 €
    4

    The Glenrothes 10 años és un whisky escocés Single Malt elaborat mitjançant una combinació de whiskies escollits curosament per obtenir un destilat únic i limitat. En nas ens trobem un whisky d'aroma càl·lid mentre que en boca és amargós, torrat i persistent.

  • The Naked Grouse
    34,50 €

    The Naked Grouse és un whisky escocès tipus Blended Malt. Amb un color únic vermellós torrat. Sabor suau, dolç i especiat que va evolucionant amb el pas del temps.

  • DYC 8 años
    11,25 €

    DYC 8 años és un whisky Blended espanyol d'aroma especiat i lleus tocs a vainilla. Llarg en boca i amb un suau final.

  • The Glenrothes 12 años
    49,90 €

    The Glenrothes 12 años és un whisky escocès Single Malt que forma part de la col·lecció Soleo, fent homenatge als artesans de Jerez. Aquest whisky manté l'estil clàssic de la destil·lería amb aromes afruitats i tocs especiats i un retrogust lleugerament de fusta.

  • Whisky The Famous Grouse
    12,95 €

    The Famous Grouse és un whisky blended escocès elaborat per Mathew Gloag & Son. Whisky madurat en barriques fetes a mà, aconseguint un dolç whisky ben arrodonit.

  • Nikka Yoichi
    84,95 €

    Nikka Yoichi és un whisky japonés Single Malt fet a mà utilitzant mètodes del passat com el calentament directe del carbó. La malta única de Yoichi captura veritablement el caràcter autèntic de la seva ubicació excepcional. Expressa un delicat equilibri entre aromes fumats, fruiters i florals.

  • Nikka Miyagikyo
    85,45 €

    Nikka Miyagikyo és un refinat whisky japonés Single Malt amb un aroma afruitat i fresc floral. És molt elegant, llarg i suau.

  • Nikka Coffey Grain
    64,50 €

    Nikka Coffey Grain és un whisky japonés de gra únic, destil·lat principalment de blat de moror en un Coffey que encara es troba en la destil·lería de Miyagikyo. Exòtic, afruitat i únic, ofereix una nova perspectiva del whisky de gra. 

  • Nikka Days
    42,00 €

    Nikka Days és un whisky japonés, última creació de la marca, una subtil barreja de whiskies de gra, lleugerament peatados. Cremós, afruitat i suau, aquest whisky complaurà tant als aficionats com als coneixedors amb les seves notes florals i afruitades.

  • Nikka Taketsuru Non Age
    56,90 €
    Sense estoc

    Nikka Taketsuru Non Age és un whisky japonés que homenatja a Masataka Taketsuru, el pare del whisky japonés i fundador de Nikka. Whisky pur de malta és una barreja de barrils de les dues destil·leries de Nikka en el nord de Japó: Yoichi i Miyagikyo. Es presenta atractiu, fresc i afruitat.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating