Whisky

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 52

  • The Macallan Double Cask 12 años
    74,50 €

    The Macallan Double Cask 12 años és un whisky escocès Highland Single Malt harmoniós amb un caràcter acollidor ja que combina l'estil clàssic de Macallan i l'inconfusible dolçor del roure americà. Whisky persistent, càl·lid, dolç i sec. El whisky perfecte!

  • The Glenrothes 18 años
    148,00 €

    The Glenrothes 18 años és un whisky escocès Single Malt que forma part de la col·lecció Soleo, fent homenatge als artesans de Jerez. Whisky impactant, d'expressió complexa i rodona en tots els seus sentits.

  • Laphroaig Select
    36,50 €
    Sense estoc

    Laphroaig Select és un whisky escocès Islay Single Malt. Intens i aromàtic amb notes afruitades i marcada presència de barriques mentre que en boca té una entrada forta.

  • Miniatura Whisky Jack Daniel's
    2,50 €

    Miniatura Jack Daniel's és un mini botellin de 5cl de whisky que posseeix un gust delicat i únic. Madurat en barrils artesanals.

  • Glenfarclas Single Malt 10 anys
    Special Price 36,50 € Regular Price 42,50 € Estalvi 14%

    Glenfarclas Single Malt 10 anys és un whisky escocès gloriosament suau però amb la profunditat i l'acabat que normalment s'esperaria d'ell. 100% maduració en barril de Jerez Oloroso.

  • Glenfarclas The Vintage 2011
    48,90 €

    Glenfarclas The Vintage 2009 és un whisky escocès tipus Single Malt, whisky d'añada sec i expressiu. Envellit durant 9 anys en barrils de Jerez Oloroso.

  • Nikka From the Barrel 50cl
    48,50 €
    4

    Nikka From the Barrel 50cl és un whisky japonés barreja de maltes miyagikyo i yoichi amb un whisky de gra únic. Original barreja de maltes que es presenta intensa i generosa.

  • Nikka Blended
    35,50 €
    Sense estoc

    Nikka Blended és un whisky japonés d'estil únic que expressa de forma autèntica la cultura japonesa, la seva modernitat i tradició. En aquest whisky apreciem senzillesa i sofisticació.

  • Lagavulin 16 Años
    105,00 €

    Lagavulin 16 Años es un whisky escocés Single Malt. Whisky completo, rico y con cuerpo. Envejecido en barricas de roble durante al menos 16 años.

  • Talisker 10 Años
    39,95 €

    Talisker 10 Años és un whisky escocès Single Malt, un clàssic de la destil·lería més antiga de l'illa d'Skye. Whisky complet i ric, el clàssic incondicional.

  • Talisker Storm
    48,50 €

    Talisker Storm és un whisky escocès estil Single Malt que ofereix la màxima majestuositat marítima a més d'un poder absolut. Whisky procedent de l'illa d'Skye. Whisky potent en nas mentre que en boca es presenta suau i ric. Una tempesta exclusiva però equilibrada.

  • Cardhu Amber Rock
    56,50 €

    Cardhu Amber Rock és un whisky escocès de tipus Single Malt amb doble maduració. Un Cardhu convincent i saborós que comença amb cítrics frescos i després revela suaument a notes profundes de vainilla i xocolate cremós, arrodonides per un final picant i dolç.

  • Cardhu Gold Reserve
    Special Price 31,95 € Regular Price 38,50 € Estalvi 17%

    Cardhu Gold Reserve és un whisky estil Single Malt amb una malta Speyside suau, bellament estructurada i bon ritme. Whisky tímid i suau en nas mentre que en boca es presenta amb sabors més grans i secs.

  • The Glenlivet Founder's Reserve
    28,75 €

    The Glenlivet Founder's Reserve es un whisky escocés tipo Single Malt con una textura cremosa y suave. Aromas cítricos y paladar sabroso. Final largo, cremoso y suave.

  • Johnnie Walker Gold Label Reserve
    45,50 €

    Johnnie Walker Gold Label Reserve és un whisky escocès d'estil Blended luxós, cremós i amb notes de mel. És un gran tribut a l'unió harminiosa entre els whiskies Speyside y Highland amb vestigis de fusta fumada de la costa oest. Aquest whisky és conegut per la seva suavitat cremosa.

  • Estoig Whisky Cardhu Single Malt 12 anys amb 2 gots regal
    35,00 €
    Sense estoc

    Cardhu Single Malt és un whisky pur de malt escocès de la gama Cardhu, un dels més populars i coneguts que es presenta en una elegant ampolla amb tap de fusta de faig. Whisky dolç, net, fresc i amb tocs de roure.

  • Whisky Dewar's Caribbean Smooth 8 Years
    16,25 €

    Whisky Dewar's Caribbean Smooth 8 Years és un whisky escocès suau i caribeny. Envellit durant al menys 8 anys. Després, ha estat doblement envellit en antigues botes de ron caribeny durant un màxim de sis mesos.

  • The Glenrothes Manse Reserve
    43,50 €
    Sense estoc

    The Glenrothes Manse Reserve és un whisky escocès Speyside Single Malt edició especial amb fruites de tardor i espècies. Un whisky per assaborir amb tots els teus sentits.

  • Glengoyne 10 años Single Malt con estuche
    Special Price 39,95 € Regular Price 41,50 € Estalvi 4%

    Glengoyne 10 años es un whisky de malta ligero, suave y herbáceo

  • Glengoyne 12 años Single Malt con estuche
    Special Price 45,50 € Regular Price 46,50 € Estalvi 2%
    Espectacular Whisky Single Malt de 12 años, envejecido en barricas de Jerez
Page
Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating