Whisky

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 1-20 de 52

  • Glenfarclas Single Malt 15 anys
    86,50 €

    Glenfarclas Single Malt 15 anys whisky escocès el preferit de la família Glenfarclas. És el whisky perfecte pels entuasiastes de la malta sola. Aromes complexes, acabat durader, gloriosament dolç i distingit.

  • Whisky J&B 70cl
    13,90 €

    J&B és un whisky escocès de mescla. El seu sabor és únic i el seu caràcter distintiu.

  • Whisky Johnnie Walker Red Label
    14,90 €

    Red Label és un whisky amb un sabor atrevit, ple de caràcter i amb un increïble equilibri que fa que resaltin tots els seu matissos quan es barreja. És el resultat de la combinació de whiskies lleugers de la costa Est d'Escòcia i whiskies fumats i foscos de la costa Oest.

  • Whisky DYC
    9,65 €

    DYC és un whisky elaborat a Segovia, desafiant als escocesos. Un whisky blended de diversos grans envellits separadament durant un mínim de tres anys en barriques de roure americà aconseguint un cos consistent i un profund sabor.

  • Whisky Vat 69
    Special Price 9,75 € Regular Price 10,15 € Estalvi 4%

    Vat 69 és un whisky barrejat molt popular, elaborat a partir de 40 whiskies de malta i de gra. És un whisky suau i equilibrat.

  • Whisky Cutty Sark
    11,60 €

    Cutty Sark és un whisky d'alta qualitat i equilibri. Selecció curosa dels millors whiskies de malta i maduració en barriques de roure americà, aconseguint així sabors més subtils i complexos.

  • Whisky Passport Scotch
    11,75 €

    Passport Scotch és un whisky de tipus blended caracteritzat per estar compost a base de mescla de whiskies de malta de les Terres altes d'Escòcia amb altres de les Terres Baixes, més dolços i lleugers.

  • Whisky Dewar's White Label
    13,95 €

    Dewar's White Label és un whisky de mescla de fins 40 whiskies de single malt i single grain.

  • Whisky Chivas Regal 12 años
    26,95 €

    Chivas Regal 12 anys és un whisky blended premium de molt prestigi que ofereix una barreja única de sabors, es caracteritza pel seu aroma suau i equilibrat. Una barreja perfeccionada per navegar per tots els sentits.

  • Whisky Jack Daniel's
    Special Price 20,60 € Regular Price 22,95 € Estalvi 10%

    Jack Daniel's és un whisky que posseeix un gust delicat i únic. Madurat en barrils artesanals.

  • Whisky Cardhu Single Malt 12 años
    36,90 €

    Cardhu Single Malt és un whisky pur de malt escocès de la gama Cardhu, un dels més populars i coneguts que es presenta en una elegant ampolla amb tap de fusta de faig. Whisky dolç, net, fresc i amb tocs de roure.

  • Glenfarclas Single Malt 12 anys
    49,90 €

    Glenfarclas Single Malt 12 anys és un whisky escocès ideal per consumir sol o amb una gota d'aigua, per gaudir d'un gran whisky. 100% maduració en barril de Jerez Oloroso.

  • Whisky The Famous Grouse
    12,95 €

    The Famous Grouse és un whisky blended escocès elaborat per Mathew Gloag & Son. Whisky madurat en barriques fetes a mà, aconseguint un dolç whisky ben arrodonit.

  • Nikka Yoichi
    84,95 €

    Nikka Yoichi és un whisky japonés Single Malt fet a mà utilitzant mètodes del passat com el calentament directe del carbó. La malta única de Yoichi captura veritablement el caràcter autèntic de la seva ubicació excepcional. Expressa un delicat equilibri entre aromes fumats, fruiters i florals.

  • Nikka Miyagikyo
    85,45 €

    Nikka Miyagikyo és un refinat whisky japonés Single Malt amb un aroma afruitat i fresc floral. És molt elegant, llarg i suau.

  • Nikka Coffey Grain
    64,50 €

    Nikka Coffey Grain és un whisky japonés de gra únic, destil·lat principalment de blat de moror en un Coffey que encara es troba en la destil·lería de Miyagikyo. Exòtic, afruitat i únic, ofereix una nova perspectiva del whisky de gra. 

  • Nikka Days
    42,00 €

    Nikka Days és un whisky japonés, última creació de la marca, una subtil barreja de whiskies de gra, lleugerament peatados. Cremós, afruitat i suau, aquest whisky complaurà tant als aficionats com als coneixedors amb les seves notes florals i afruitades.

  • Nikka Taketsuru Non Age
    56,90 €
    Sense estoc

    Nikka Taketsuru Non Age és un whisky japonés que homenatja a Masataka Taketsuru, el pare del whisky japonés i fundador de Nikka. Whisky pur de malta és una barreja de barrils de les dues destil·leries de Nikka en el nord de Japó: Yoichi i Miyagikyo. Es presenta atractiu, fresc i afruitat.

  • The Macallan Double Cask 12 años
    74,50 €

    The Macallan Double Cask 12 años és un whisky escocès Highland Single Malt harmoniós amb un caràcter acollidor ja que combina l'estil clàssic de Macallan i l'inconfusible dolçor del roure americà. Whisky persistent, càl·lid, dolç i sec. El whisky perfecte!

  • Whisky Hibiki Suntory Harmony
    98,50 €

    Whisky Hibiki Harmony és l'exemple d'harmonia creat al 1989 per commemorar la filosofia de Suntory: viure en harmonia amb les persones i la natura. Elaborat amb una meticulosa barreja dels més selectes whiskies amb els que crear una harmonia de sabors i aromes. Una transparència que revela la complexitat.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating