Whisky

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

20 Articles

Comprant per
  • Nikka From the Barrel 50cl
    48,50 €
    4

    Nikka From the Barrel 50cl és un whisky japonés barreja de maltes miyagikyo i yoichi amb un whisky de gra únic. Original barreja de maltes que es presenta intensa i generosa.

  • Nikka Blended
    35,50 €
    Sense estoc

    Nikka Blended és un whisky japonés d'estil únic que expressa de forma autèntica la cultura japonesa, la seva modernitat i tradició. En aquest whisky apreciem senzillesa i sofisticació.

  • Johnnie Walker Gold Label Reserve
    45,50 €

    Johnnie Walker Gold Label Reserve és un whisky escocès d'estil Blended luxós, cremós i amb notes de mel. És un gran tribut a l'unió harminiosa entre els whiskies Speyside y Highland amb vestigis de fusta fumada de la costa oest. Aquest whisky és conegut per la seva suavitat cremosa.

  • Whisky Dewar's Caribbean Smooth 8 Years
    16,25 €

    Whisky Dewar's Caribbean Smooth 8 Years és un whisky escocès suau i caribeny. Envellit durant al menys 8 anys. Després, ha estat doblement envellit en antigues botes de ron caribeny durant un màxim de sis mesos.

  • The Tottori Blended Japanese Whisky
    46,90 €

    The Tottori es un whisky japonés tipo blended que expresa la experiencia de más de 100 años de Matsui en el arte del envejecimiento y la mezcla de "spirits". Es un whisky de sabor auténtico, puro y único que te sorprenderá absolutamente.

  • Hatozaki Whisky Blended Japonés
    29,90 €

    Hatozaki es un whisky japonés tipo blended elaborado a base de una mezcla de dos etapas de whiskies producidos a partir de 100% cebada malteada. Es un whisky delicado y floral que merece ser saboreado por un buen amante del whisky.

  • Whisky Hibiki Suntory Harmony
    98,50 €

    Whisky Hibiki Harmony és l'exemple d'harmonia creat al 1989 per commemorar la filosofia de Suntory: viure en harmonia amb les persones i la natura. Elaborat amb una meticulosa barreja dels més selectes whiskies amb els que crear una harmonia de sabors i aromes. Una transparència que revela la complexitat.

  • Whisky Chivas Regal 18 años
    61,00 €

    Chivas Regal 18 años és un whisky blended elaborat amb més de 20 whiskys de malta i gra  més exclusius d'Escocia. Aromes rics i final extremadament llarg i càlid.

  • The Naked Grouse
    34,50 €

    The Naked Grouse és un whisky escocès tipus Blended Malt. Amb un color únic vermellós torrat. Sabor suau, dolç i especiat que va evolucionant amb el pas del temps.

  • DYC 8 años
    11,25 €

    DYC 8 años és un whisky Blended espanyol d'aroma especiat i lleus tocs a vainilla. Llarg en boca i amb un suau final.

  • Whisky The Famous Grouse
    12,95 €

    The Famous Grouse és un whisky blended escocès elaborat per Mathew Gloag & Son. Whisky madurat en barriques fetes a mà, aconseguint un dolç whisky ben arrodonit.

  • Nikka Days
    42,00 €

    Nikka Days és un whisky japonés, última creació de la marca, una subtil barreja de whiskies de gra, lleugerament peatados. Cremós, afruitat i suau, aquest whisky complaurà tant als aficionats com als coneixedors amb les seves notes florals i afruitades.

  • Whisky Chivas Regal 12 años
    26,95 €

    Chivas Regal 12 anys és un whisky blended premium de molt prestigi que ofereix una barreja única de sabors, es caracteritza pel seu aroma suau i equilibrat. Una barreja perfeccionada per navegar per tots els sentits.

  • Whisky Dewar's White Label
    13,95 €

    Dewar's White Label és un whisky de mescla de fins 40 whiskies de single malt i single grain.

  • Whisky Cutty Sark
    11,60 €

    Cutty Sark és un whisky d'alta qualitat i equilibri. Selecció curosa dels millors whiskies de malta i maduració en barriques de roure americà, aconseguint així sabors més subtils i complexos.

  • Whisky Passport Scotch
    11,75 €

    Passport Scotch és un whisky de tipus blended caracteritzat per estar compost a base de mescla de whiskies de malta de les Terres altes d'Escòcia amb altres de les Terres Baixes, més dolços i lleugers.

  • Whisky Vat 69
    Special Price 9,75 € Regular Price 10,15 € Estalvi 4%

    Vat 69 és un whisky barrejat molt popular, elaborat a partir de 40 whiskies de malta i de gra. És un whisky suau i equilibrat.

  • Whisky J&B 70cl
    13,90 €

    J&B és un whisky escocès de mescla. El seu sabor és únic i el seu caràcter distintiu.

  • Whisky Johnnie Walker Red Label
    14,90 €

    Red Label és un whisky amb un sabor atrevit, ple de caràcter i amb un increïble equilibri que fa que resaltin tots els seu matissos quan es barreja. És el resultat de la combinació de whiskies lleugers de la costa Est d'Escòcia i whiskies fumats i foscos de la costa Oest.

  • Whisky DYC
    9,65 €

    DYC és un whisky elaborat a Segovia, desafiant als escocesos. Un whisky blended de diversos grans envellits separadament durant un mínim de tres anys en barriques de roure americà aconseguint un cos consistent i un profund sabor.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating