Ginebres

Busca a la nostra seleccció de GINEBRES la que més t'agradi per crear els gin tònics més de moda i qualitat.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

6 Articles

Comprant per
  • Miniatura G'Vine Floraison
    6,50 €

    Miniatura G'Vine Floraison és un mini botellí de 5cl de la ginebra elaborada a França i és la primera del món que utiliza el raïm verd (Ugni-Blanc) procedent de la regió de Cognac juntament amb al flor d'aquest per crear una concept radicalment diferent. Sedueix tant als amants del món de la ginebra com als paladars novells.

  • Miniatura Gin Bulldog
    2,50 €
    Sense estoc

    Miniatura Bulldog és un mini botellín de 5cl de la ginebra elaborada a Londres. London Dry és l'estil més clàssic d'aquesta ginebra encara que és fresca, quasi floral. Ginebra molt refinada resultat d'una quadrúple destil·lació en alambí de cobra i triple filtració, és una ginebra ultra premium.

  • Miniatura Ginebra Nordés Premium
    5,50 €

    Miniatura Ginebra Nordés Premium és un mini botellín de la ginebra Premium d'origen gallec que homentaja la terra, rica en aromes naturals i sabors exquisits. Nordés és Galicia en estat pur. Caràcter, sabor i aromes.

  • Miniatura Gin Puerto de Indias Maduixa
    2,50 €

    Miniatura Gin Puerto de Indias Maduixa és un mini botellin de 5cl de la ginebra Premium elaborada en una de les destil·leries de la zona d'Andalusia, situada a la zona sevillana de Carmona. Una ginebra original amb un toc dolç, intens aroma i sabor a maduixa i ginebre.

  • Miniatura Gin Hendrick's
    4,00 €

    Miniatura Gin Hendrick's és un mini botellin de 5cl de la ginebra Escocesa elaborada artesanalment seguint una vella recepta tradicional. Una ginebra que infusiona de manera excepcional l'extraordinària Rosa Damascena de Bulgària i cogombres seleccionats dels millors productors per aconseguir una ginebra amb un sabor especial i diferent.

  • Mini Ampolla Beefeater
    1,60 €

    Mini Ampolla Beefeater és una ginebra London Dry Gin feta amb un intens toc de ginebre i fortes notes cítriques. Una ginebra excepcional amb aromes complexos en nas i matisos afruitats i herbals en boca.
    Material: Plàstic

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Rating