Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 24

Comprant per
  • Whisky Chivas Regal 12 años
    26,95 €

    Chivas Regal 12 anys és un whisky blended premium de molt prestigi que ofereix una barreja única de sabors, es caracteritza pel seu aroma suau i equilibrat. Una barreja perfeccionada per navegar per tots els sentits.

  • Whisky The Famous Grouse
    12,95 €

    The Famous Grouse és un whisky blended escocès elaborat per Mathew Gloag & Son. Whisky madurat en barriques fetes a mà, aconseguint un dolç whisky ben arrodonit.

  • Whisky J&B 70cl
    13,90 €

    J&B és un whisky escocès de mescla. El seu sabor és únic i el seu caràcter distintiu.

  • Whisky Dewar's White Label
    13,95 €

    Dewar's White Label és un whisky de mescla de fins 40 whiskies de single malt i single grain.

  • Whisky Johnnie Walker Red Label
    14,90 €

    Red Label és un whisky amb un sabor atrevit, ple de caràcter i amb un increïble equilibri que fa que resaltin tots els seu matissos quan es barreja. És el resultat de la combinació de whiskies lleugers de la costa Est d'Escòcia i whiskies fumats i foscos de la costa Oest.

  • Whisky Cutty Sark
    11,60 €

    Cutty Sark és un whisky d'alta qualitat i equilibri. Selecció curosa dels millors whiskies de malta i maduració en barriques de roure americà, aconseguint així sabors més subtils i complexos.

  • Whisky Passport Scotch
    11,75 €

    Passport Scotch és un whisky de tipus blended caracteritzat per estar compost a base de mescla de whiskies de malta de les Terres altes d'Escòcia amb altres de les Terres Baixes, més dolços i lleugers.

  • Whisky Vat 69
    Special Price 9,75 € Regular Price 10,15 € Estalvi 4%

    Vat 69 és un whisky barrejat molt popular, elaborat a partir de 40 whiskies de malta i de gra. És un whisky suau i equilibrat.

  • Whisky DYC
    9,65 €

    DYC és un whisky elaborat a Segovia, desafiant als escocesos. Un whisky blended de diversos grans envellits separadament durant un mínim de tres anys en barriques de roure americà aconseguint un cos consistent i un profund sabor.

  • Miniatura Whisky The Famous Grouse
    2,50 €

    Miniatura Whisky The Famous Grouse és un mini botellin de 5cl del whisky blended escocès elaborat per Mathew Gloag & Son. Whisky madurat en barriques fetes a mà, aconseguint un dolç whisky ben arrodonit.

  • Miniatura DYC 8 años
    1,60 €

    Miniatura DYC 8 años és un mini botellin de 5cl del whisky Blended espanyol d'aroma especiat i lleus tocs a vainilla. Llarg en boca i amb un suau final.

  • Miniatura Whisky Chivas Regal 12 años
    3,00 €

    Miniatura Whisky Chivas Regal 12 años és un mini botellin de 5cl de whisky blended premium de molt prestigi que ofereix una barreja única de sabors, es caracteritza pel seu aroma suau i equilibrat. Una barreja perfeccionada per navegar per tots els sentits.

  • Nikka From the Barrel 50cl
    48,50 €
    4

    Nikka From the Barrel 50cl és un whisky japonés barreja de maltes miyagikyo i yoichi amb un whisky de gra únic. Original barreja de maltes que es presenta intensa i generosa.

  • Nikka Days
    42,00 €

    Nikka Days és un whisky japonés, última creació de la marca, una subtil barreja de whiskies de gra, lleugerament peatados. Cremós, afruitat i suau, aquest whisky complaurà tant als aficionats com als coneixedors amb les seves notes florals i afruitades.

  • Nikka Blended
    35,50 €
    Sense estoc

    Nikka Blended és un whisky japonés d'estil únic que expressa de forma autèntica la cultura japonesa, la seva modernitat i tradició. En aquest whisky apreciem senzillesa i sofisticació.

  • Johnnie Walker Gold Label Reserve
    45,50 €

    Johnnie Walker Gold Label Reserve és un whisky escocès d'estil Blended luxós, cremós i amb notes de mel. És un gran tribut a l'unió harminiosa entre els whiskies Speyside y Highland amb vestigis de fusta fumada de la costa oest. Aquest whisky és conegut per la seva suavitat cremosa.

  • Whisky Dewar's Caribbean Smooth 8 Years
    16,25 €

    Whisky Dewar's Caribbean Smooth 8 Years és un whisky escocès suau i caribeny. Envellit durant al menys 8 anys. Després, ha estat doblement envellit en antigues botes de ron caribeny durant un màxim de sis mesos.

  • The Tottori Blended Japanese Whisky
    46,90 €

    The Tottori es un whisky japonés tipo blended que expresa la experiencia de más de 100 años de Matsui en el arte del envejecimiento y la mezcla de "spirits". Es un whisky de sabor auténtico, puro y único que te sorprenderá absolutamente.

  • Sadashi Mizunara Oak Finish Whisky Japones
    45,00 €

    Sadashi Mizunara Oak Finish es un whisky japonés tipo blended (50% malta, 50% grano) que representa a la perfección el significado de Sadashi o lo que es lo mismo "ambición por alguna cosa". Es un whisky de grandes aromas y excelente paladar que debes si o si probar.

  • Hatozaki Whisky Blended Japonés
    29,90 €

    Hatozaki es un whisky japonés tipo blended elaborado a base de una mezcla de dos etapas de whiskies producidos a partir de 100% cebada malteada. Es un whisky delicado y floral que merece ser saboreado por un buen amante del whisky.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipo

Rating