Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-80 de 272

  • Vermut Miró Reserva rojo Etiqueta Negra

    El Miró Reserva "Etiqueta Negra" s'elabora segons l'antifa fórmula de la família Miró, criat pel mètode de "soleres" i envasat després d'un llarg procés d'envelliment de 12 mesos en barriques de roure. Els seus tocs de fusta i espècies es suavitzen amb la frescor de les herbes naturals. En boca és més complex i amb caràcter. Premi Bronze en la categoria de Vermuts Reserva - Premis Vinaris dels Vermuts Catalans.

  • Miniatura Aiguardent d'Orujo Blanc Panizo
    1,60 €

    Aiguardent d'Orujo Blanc Panizo és un aiguardent onbtingut mitjançant la destil·lació dels orujos en calderes de coure. Incolor i brillant. Aromes intensos amb records vegetals mentre que en boca es mostra sec amb bona intensitat.

  • Miniatura Licor d'Herbes Panizo
    1,60 €

    Orujo d'Herbes Panizo és un licor que s'obté de la maceració de 33 classes diferents d'herbes. Producte tradicional del nort d'Espanya. Licor amb un suau aroma a herbes silvestres, mentolats i cítrics.

    MEDALLA D'OR - XIII CONCURS INTERNACIONAL VINS I ESPIRITUOSOS CINVE 2017
    90 PUNTS GUIA PEÑÍN

  • Miniatura Crema d'Orujo Panizo
    1,60 €

    Crema d'Orujo Panizo és un licor obtingut mitjançant aiguardent d'orujo barrejat amb la millor crema de llet. Aromes suaus mentre que en boca ens trobem amb un fi paladar que el converteixen en un exquisit licor.

    MEDALLA OR - SPIRITS SELECTION. CONCURS MUNDIAL BRUSELES 2017
    MEDALLA OR - XIII CONCURS INTERNACIONAL VINS I ESPIRITUOSOS CINVE 2017

  • Miniatura Chartreuse Groc
    3,95 €
    Sense estoc

    Chartreuse Groc és un licor d'herbes tradicionals francés elaborat amb més de 130 plantes i substàncies vegetals.

  • Miniatura Chartreuse Verd
    5,75 €

    Chartreuse Verde és un licor d'herbes tradicional francès compost per més de 130 plantes i substàncies vegetals. L'únic en el món de color verd, natural fins i tot en el seu color.

  • Vermouth Olave Negre
    6,95 €

    Vermouth Olave Negre és un vermut elaborat seguint els mètodes tradicionals utilitzant més de 80 plantes aromàtiques que es deixen macerar per posteriorment passar a les barriques de roure. Un vermut amb molta personalitat olfactiva i de bona intensitat en boca.

    ¡COMPRA 3 VERMUT OLAVE I DE REGAL 2 GOTS!
    *fins a final d'existències

  • Selecció de Ginebres Premium
    101,90 €

    Selección Gin Premium es un pack para disfrutar de una gran selección de 4 ginebras y lo mejor de todo con ¡ENVÍO GRATIS!

    Tanqueray No Ten es la primera ginebra destilada que utiliza cítricos y plantas frescas, tiene un toque suave y muy fresca.
    Harbour elaborada 100% con elementos naturales de la tierra y el mar del Delta del Ebre, consiguiendo una gin fresca y suave.
    Bullgod es una ginebra muy refinada resultado de una cuádruple destilación en alambique de cobre y triple destilación.
    Nordés es un gin definida como atlántica gallega que homenajea su tierra, rica en aromas naturales y de sabores exquisitos.

    ¡Pack con ENVÍO GRATIS!

  • Brandy Torres 5
    11,95 €

    Brandy Torres 5 és un brandy solera reserva de 5 anys. Xarel·lo, Macabeo i Parellada són les tres varietats blanques tradicionals catalanes que són la base d'aquest destil·lat,  que s'envelleix pel sistema tradicional de "soleras" aconseguint un brandy únic.

  • Brandy Torres 10
    14,45 €

    Brandy Torres 10 és un brandy imperial de Gran Reserva d'intensos aromes, vellutat cos i delicat paladar.

  • Brandy Peinado 100 anys
    198,00 €

    Peinado 100 anys és un brandy solera Gran Reserva produït a Tomelloso que neix al 1820. En ell s'ajunten tradició i qualitat en harmonia. És un brandy elaborat amb els aiguardents vínics de graduació alcohòlica inferior a 70ºC, anomenats holandes. És rodó, suau i complexe.

  • Brandy Cardenal Mendoza
    26,00 €
    5

    Brandy Cardenal Mendoza és un solera Gran Reserva elaborat des d'una selecció de les millors holandas d'alquitaras, que s'envelleixen pel tradicional sistema de soleras i criaderes. Té una gran personalitat, harmonía de matissos i el record profund a panses i prunes.

  • Brandy Lepanto
    22,95 €

    Brandy Lepanto es un brandy Soler Gran Reserva de la zona de Jerez. Lepanto destila excelencia en todo su proceso de elaboración, siguiendo el tradicional sistema de criaderas y solera. Envejece durante 12 años en botas de roble americano.

  • Brandy Gran Duque de Alba
    25,90 €

    Brandy Gran Duque de Alba elaborado a partir de aguardientes, destilados de excelentes vinos (holandas) y largamente criados y envejecidos en botas de roble. Es un gran homenaje al paladar a causa de su equilibriado y particular carácter.

  • Brandy Mascaró
    14,95 €

    Brandy Mascaró esta elaborado exclusivamente con aguardiente de vino del Penedés obtenido en la destilería Mascaró por el método de doble destilación y envejecido en barricas de roble.

  • Brandy Independencia
    15,50 €

    Brandy Independencia es un solera Gran Reserva. El prolongado envejecimiento de las holandas, procedentes de la destilación especial en alquitaras de vinos seleccionados, dan todo su carácter excepcionals a este brandy.

  • Brandy 103
    10,65 €
    5

    Brandy 103 de las Bodegas Osborne es una bebida espirituosa obtenida a partir de holandas y aguardientes de vino combinados con destilados de origen agrícola seleccionados. Se envejece en botas de roble americano y su resultado es una producto de gran calidad.

  • Brandy Magno
    13,25 €
    5

    Brandy Mango elaborado con la selección de las mejores uvas y envejecido en botas de roble americano siguiendo el método Jerezano, único en el mundo, de soleras y criaderas. Todo esto hace de Magno un brandy excepcional, con un sabor característico que tan solo los años y la experiencia de Osborne sabe elaborar.

  • Brandi Alma de Magno

    Brandi Alma de Magno elaborat gràcies a una acurada selecció d'holandes envellides en botes de roure americà seguint el sistema de Criaderes i Soleres. Amb gran profunditat aromàtica i paladar suau i vellutat, però persistent.

  • Brandy Carlos I
    24,45 €

    Brandy Carlos I obtenido a partir de holandas de baja graduación (65º), tras la destilación especial en alquitaras de vinos seleccionados, sanos y equilibrados. Su proceso de elaboración y envejecimiento se caracteriza por un especial y cuidadoso ensamblaje de las distintas holandas siguiendo el tradicional sistema dinámico de envejecimiento de Criaderas y Soleras. Es un brandy muy elegante.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating