Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 101-120 de 272

  • Glenfarclas Single Malt 10 anys
    Special Price 36,50 € Regular Price 42,50 € Estalvi 14%

    Glenfarclas Single Malt 10 anys és un whisky escocès gloriosament suau però amb la profunditat i l'acabat que normalment s'esperaria d'ell. 100% maduració en barril de Jerez Oloroso.

  • Glenfarclas Single Malt 12 anys
    49,90 €

    Glenfarclas Single Malt 12 anys és un whisky escocès ideal per consumir sol o amb una gota d'aigua, per gaudir d'un gran whisky. 100% maduració en barril de Jerez Oloroso.

  • Glenfarclas Single Malt 15 anys
    86,50 €

    Glenfarclas Single Malt 15 anys whisky escocès el preferit de la família Glenfarclas. És el whisky perfecte pels entuasiastes de la malta sola. Aromes complexes, acabat durader, gloriosament dolç i distingit.

  • Glenfarclas The Vintage 2011
    48,90 €

    Glenfarclas The Vintage 2009 és un whisky escocès tipus Single Malt, whisky d'añada sec i expressiu. Envellit durant 9 anys en barrils de Jerez Oloroso.

  • Nikka Yoichi
    84,95 €

    Nikka Yoichi és un whisky japonés Single Malt fet a mà utilitzant mètodes del passat com el calentament directe del carbó. La malta única de Yoichi captura veritablement el caràcter autèntic de la seva ubicació excepcional. Expressa un delicat equilibri entre aromes fumats, fruiters i florals.

  • Nikka Miyagikyo
    85,45 €

    Nikka Miyagikyo és un refinat whisky japonés Single Malt amb un aroma afruitat i fresc floral. És molt elegant, llarg i suau.

  • Nikka From the Barrel 50cl
    48,50 €
    4

    Nikka From the Barrel 50cl és un whisky japonés barreja de maltes miyagikyo i yoichi amb un whisky de gra únic. Original barreja de maltes que es presenta intensa i generosa.

  • Nikka Coffey Grain
    64,50 €

    Nikka Coffey Grain és un whisky japonés de gra únic, destil·lat principalment de blat de moror en un Coffey que encara es troba en la destil·lería de Miyagikyo. Exòtic, afruitat i únic, ofereix una nova perspectiva del whisky de gra. 

  • Nikka Days
    42,00 €

    Nikka Days és un whisky japonés, última creació de la marca, una subtil barreja de whiskies de gra, lleugerament peatados. Cremós, afruitat i suau, aquest whisky complaurà tant als aficionats com als coneixedors amb les seves notes florals i afruitades.

  • Nikka Taketsuru Non Age
    56,90 €
    Sense estoc

    Nikka Taketsuru Non Age és un whisky japonés que homenatja a Masataka Taketsuru, el pare del whisky japonés i fundador de Nikka. Whisky pur de malta és una barreja de barrils de les dues destil·leries de Nikka en el nord de Japó: Yoichi i Miyagikyo. Es presenta atractiu, fresc i afruitat.

  • Nikka Blended
    35,50 €
    Sense estoc

    Nikka Blended és un whisky japonés d'estil únic que expressa de forma autèntica la cultura japonesa, la seva modernitat i tradició. En aquest whisky apreciem senzillesa i sofisticació.

  • Camí de Sirga Aperitiu
    7,90 €

    Camí de Sirga Aperitiu és un vermut negre seguint la recepta tradicional del Celler Pedrola. Tocs balsàmics, postgust lleugerament amarg i intens, amb un punt dolç.

  • Ratafia L'Hòstia 50cl
    12,25 €

    Ratafia L'Hòstia - Ratafia Hardcore és un licor extrem amb un contingut alcohòlic per damunt de la mitjana de les ratafies. Aquesta conté un 35% d'alcohol, una autopista directa al nirvana català. "Ampolla de mig litre de ratafia hardcore de la que surten 13 xarrups ideals per confesar-vos en grup. Un format còmode per celebrar eucaristies hardcore"

  • Lagavulin 16 Años
    105,00 €

    Lagavulin 16 Años es un whisky escocés Single Malt. Whisky completo, rico y con cuerpo. Envejecido en barricas de roble durante al menos 16 años.

  • Talisker 10 Años
    39,95 €

    Talisker 10 Años és un whisky escocès Single Malt, un clàssic de la destil·lería més antiga de l'illa d'Skye. Whisky complet i ric, el clàssic incondicional.

  • Talisker Storm
    48,50 €

    Talisker Storm és un whisky escocès estil Single Malt que ofereix la màxima majestuositat marítima a més d'un poder absolut. Whisky procedent de l'illa d'Skye. Whisky potent en nas mentre que en boca es presenta suau i ric. Una tempesta exclusiva però equilibrada.

  • Cardhu Amber Rock
    56,50 €

    Cardhu Amber Rock és un whisky escocès de tipus Single Malt amb doble maduració. Un Cardhu convincent i saborós que comença amb cítrics frescos i després revela suaument a notes profundes de vainilla i xocolate cremós, arrodonides per un final picant i dolç.

  • Cardhu Gold Reserve
    Special Price 31,95 € Regular Price 38,50 € Estalvi 17%

    Cardhu Gold Reserve és un whisky estil Single Malt amb una malta Speyside suau, bellament estructurada i bon ritme. Whisky tímid i suau en nas mentre que en boca es presenta amb sabors més grans i secs.

  • The Glenlivet Founder's Reserve
    28,75 €

    The Glenlivet Founder's Reserve es un whisky escocés tipo Single Malt con una textura cremosa y suave. Aromas cítricos y paladar sabroso. Final largo, cremoso y suave.

  • Johnnie Walker Gold Label Reserve
    45,50 €

    Johnnie Walker Gold Label Reserve és un whisky escocès d'estil Blended luxós, cremós i amb notes de mel. És un gran tribut a l'unió harminiosa entre els whiskies Speyside y Highland amb vestigis de fusta fumada de la costa oest. Aquest whisky és conegut per la seva suavitat cremosa.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating