Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-77 de 77

Comprant per
  • Vermut Rofes Antic Reserva litro
    11,35 €

    Vermut Rofes Antic Reserva és un vermut negre molt potent i el més especial elaborat per les Bodegues Rofes. Sabor i aroma més potent gràcies a la doble maceració que es fa amb les herbes aromàtiques i al seu envelliment en barriques.

  • Vermouth Yzaguirre 1884 Edició Limitada
    28,90 €

    Vermouth Yzaguirre 1884 Edició Limitada és un vermut negre d'alta qualitat degut al seu llarg procés d'elaboració i el toc obtingut pel seu envelliment en petites barriques de roure antic que li dóna molta consistència i un sabor especial. En boca trobem notes de fusta, herbes i espècies. 

  • Vermut Lustau Vermell
    12,95 €

    Vermut Lustau Vermell és un vermut que segueix la recepta de la casa amb els vins de Lustau, el donzell, la genciana, el coriandre i la taronja enriqueixen la personalitat d'aquest vermut de Jerez. Aromas dolços mentre que en boca és saborós i equilibrat.

  • Caixa de fusta Vermouth Padró & Co (4bot.)
    68,00 €

    Caixa de fusta Vermouth Padró&Co per quatre ampolles inspirada en les antigues caixes de transport de vi retornables que s'utilitzava en la bodega Padró en l'any 1960. En aquesta caixa de fusta podreu coleccionar 4 ampolles de vermouth de diferents tipus, una presentació ideal per regalar o per que gaudiu dels millors vermouths de la zona de Bràfim. Contingut de la caixa:

    1 ampolla de Padró&Co Blanc Reserva
    1 ampolla de Padró&Co Negre Clàssic
    1 ampolla de Padró&Co Daurat Amarg Suau
    1 ampolla de Padró&Co Reserva Especial

  • Vermut Iris Blanc
    5,65 €
    5

    Vermut Iris Blanc ha estat elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques seguint la fòrmula tradicional que durant dècades li ha donat un sabor i aroma característics.

  • Vermut Mercadal Negre 1,5L
    7,95 €

    Vermut Mercadal Negre és un vermut tradicional que porta el nom de la plaça més important de la ciutat d'on prové, Reus. És un vermut elaborat estovant flors variades, arrels i plantes naturals en combinació amb una gran selecció de vins de la zona. Destaca pel seu perfecte equilibri entre la dolçor, amargor i alcohol.

    Presentació en ampolla de plàstic d'1,5L.

  • Vermut Mercadal Reserva 1L
    9,50 €

    Vermut Mercadal Reserva Castanyer és un vermut tradicional que porta el nom de la plaça més important de la ciutat d'on prové, Reus. És un vermut elaborat estovant flors variades, arrels i plantes naturals en combinació amb una gran selecció de vins de la zona. Destaca pel seu perfecte equilibri entre la dolçor, amargor i alcohol.

    Presentació en ampolla de vidre.

  • Imprescindibles Vermut I
    45,60 € Regular Price 50,65 €

    Imprescindibles Vermut I es una selección de 6 vermouths con la que poder hacer un delicioso recorrido por la cuna del vermut, Reus, sorbo a sorbo. Degusta 6 vermuts diferentes y déjate sorprender por cada uno de ellos.

    1 botella de Vermouth Olave Reserva
    1 botella de Vermouth Rofes Rojo
    1 botella de Vermouth De Muller Reserva
    1 botella de Vermouth Fot-li Rojo
    1 botella de Vermouth Cori Negre
    1 botella de Vermouth Yzaguirre Rojo

  • Vermut Miró Negre

    Vermut Miró Negre és un vermut, l'autèntic vermut de Reus conegut per tot el món. Sempre seguint la recepta familiar millor guardada al llarg dels anys que el fa inimitable pel seu exquisit sabor únic. Inconfusibles aromes y en boca subtilment dolç amb un lleuger toc amarg.

    MEDALLA OR PREMIS VINARI 2018 - CATEGORIA DE VERMUTS NEGRES

  • Vermut Miró Blanc
    6,95 €

    Vermut Miró Blanc és un vermut blanc, la barreja perfecta de vi blanc sec com a base amb un toc ensucrat, suau i refinat. Seguint la recepta familiar inimitable pel seu exquisit sabor únic. Suau i refrescant en boca.

  • Vermut Miró Casero Negre 1,5L
    8,45 €

    Vermut Miró Casero Rojo es un vermut negre casero, l'autèntic vermut de Reus conegut per tot el món. Segueix el mètode més tradicional d'elaboración aconseguint un vermut franc, agradable i de prolongada sensació.


  • Concentrat per Vermut Vermell The Syrup Factory
    2,45 €
    Sense estoc

    Concentrat per Vermut Vermell The Syrup Factory és un extracte concentrat (sense alcohol) que es pot barrejar amb vi, cava, cervesa entre altres licors per obtenir un vermut vermell únic. També es pot barrejar amb aigua o aigua amb gas per fer-ho sense alcohol.

    Com s'utilitza?
    Barreja tot el contingut de la llauna amb la base que vulguis utilitzar pel teu vermut (75 cl / 1 ampolla): vi negre, blanc, escumós, aigua amb gas, etcètera. Només has de barrejar bé i ja tindràs llest el teu vermut.

    Aquest kit de vermut és una manera divertida i creativa per a que creïs un vermut únic fet per tu.

    Format: Llauna de 200ml

  • Vermut Negro Casa Mariol
    Special Price 8,50 € Regular Price 8,75 € Estalvi 3%

    Vermut Negro Casa Mariol és un vermut elaborat 100% amb Macabeu. Un vermut refrescant i amb una forta personalitat.

  • Vermouth Yzaguirre Negre Reserva
    10,60 €

    Vermouth Yzaguirre Negre Reserva és un vermut molt aromàtic, suau i agradable al paladar. És un dels millors vermuts que podrà degustar.

    Premi VINARI ORO 2015 i Premi CINVE ORO 2014.

  • Vermouth Yzaguirre Blanc Reserva
    10,50 €

    Vermouth Yzaguirre Blanc Reserva és un vermut molt aromàtic, suau i agradable al paladar. És un dels millors vermuts que podrà degustar.

  • Vermouth Yzaguirre Blanc Clàssic
    7,50 €

    Vermouth Yzaguirre Blanc Clàssic és un vermut intens, d'estructura aromàtic agradable i molt particular. És un dels millors vermuts que podrà degustar.

  • Vermouth Yzaguirre Negre Clàssic
    7,50 €
    5

    Vermouth Yzaguirre Negre Clàssic és un vermut intens, d'estructura aromàtic agradable i molt particular. És un dels millors vermuts que podrà degustar.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Rating