Artigas 2020

En estoc
Tipus de vi 
Vi negre criança
Graduació 
15,5 %
DO 
Priorat
Ampolla 
75cl
Tº de Servei 
18º
Varietats 
Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Samsó (Carinyena)
Codi
artigas
Productor
22,90 €

Detalls

Artigas és un vi negre coupage de Garnatxa (60%), Cabernet Sauvignon (10%) i Carinyena (30%) procedents de vinyes pròpies joves i de més de 90 anys cultivades en sòls de pissarra i calcaris-argilosos.

NOTA DE CATA
Color picota excel·lent i molt bonic. En nas aromes minerals intensos que mentre el vi avança ens trobem amb notes mentolades i balsàmiques sobre un fons de fruita vermella. En boca ens trobem amb un paladar ampli i sorpresos per la frescor que adquireix el vi. Tanins mentolats, rodons i ben integrats. Postgust llarg, sobre aromes de fruita madura. A més a més, és un vi que té un equilibri sorprenent entre potència i frescor.

ELABORACIÓ
Vinyes de baixa rendiment en les que creix raïm de gran qualitat. La verema és manual i els grans d'Artigas passen per un doble procès de selecció abans de l'encubat per gravetat. La posterior fermentació es realitza a temperatura controlada.

CRIANÇA
Envellit durant 16 mesos en barriques franceses d'Allier.

MARIDATGE
Ideal per acomoanyar carns vermelles a la brasa, formatges curats i embotits, pernil ibèric de gla, carns vermelles a la graella, etc.

Més Informació

Més Informació
Celler Bodegas Mas Alta
DO Priorat
Tipus de vi Vi negre criança
Varietats Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Samsó (Carinyena)
Ampolla 75cl
Graduació 15,5 %
Tº de Servei 18º

Ressenyes

Esteu revisant:

Artigas 2020