Amaro Montenegro Italiano

En estoc
Graduació 
23 %
Ampolla 
70cl
Codi
8000330001748
16,75 €

Detalls

Amaro Montenegro Italiano és un licor italià que s'obté a través de l'infusió d'una gran quantitat d'herbes de tot el món amb alcohol pur. S'acostuma a pendredesprés dels menjars com a digestiu i et sorprendrà perquè és dolç i amarg, de vegades ensucrat.

NOTA DE CATA
Color transparent i de textura delicada que el fan un licor sumament versàtil i modern. Fragància inconfundible amb aromes de pell de taronja, coriandre fresc, cireres vermelles, mandarina i pebre blanc. En boca, ens trobem amb un inici dolç que després es converteix lleugerament en amarg i aromàtic.

ELABORACIÓ
Va ser produït per primera vegada a Bolonya al 1885 després d'una llarga sèrie d'experiments duts a terme pel famós productor italià de licores Stanislao Cobianchi. S'elabora a partir de l'infusió en alcohol pur de 40 plantes i herbes, entre les que es poden mencionar la vainilla i la closca de taronja.

CURIOSITAT
"es diu que només després d'interminables nits sense dormir Stanislao Cobianchi va donar a llum a un amaro molt prestigiós: l'Amaro Montenegro. Obtingut de l'infusió de 40 herbes, segons una recepta secreta encara avui en dia".

Més Informació

Més Informació
CellerMontenegro S.r.l.
Ampolla70cl
Graduació23 %

Ressenyes

Esteu revisant:

Amaro Montenegro Italiano
We found other products you might like!