977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

#Quedateencasa  ·  Mantenemos la tienda abierta, todas vuestras compras se enviarán con normalidad

Vinagres

7 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

 • Crema de Vinagre amb sabor a Figues

  Crema de Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico amb sabor a Figues per realçar el sabor dels teus àpats. Ideal per acompanyar les teves amanides i/o postres.

  Saber més
  3,65 €

 • Crema de Vinagre amb sabor a Gerd

  Crema de Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico amb sabor a Gerd per realçar el sabor dels teus àpats. Ideal per acompanyar formatges i/o postres.

  Saber més
  3,65 €

 • Crema de Vinagre amb sabor a Romaní

  Crema de Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico amb sabor a Romaní per realçar el sabor dels teus àpats. Ideal per acompanyar carns i/o carpaccios.

  Saber més
  3,65 €

  Fora d'existència

 • Crema de Vinagre con sabor a Tòfona Blanca

  Crema de Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico amb sabor a Tòfona Blanca per realçar el sabor dels teus àpats. Ideal per acompanyar carpaccios i/o pastes.

  Saber més
  3,65 €

 • Crema de Vinagre Balsàmic de Mòdena

  Crema de Vinagre Balsàmico de Mòdena Romanico per realçar el sabor dels teus àpats. Ideal per potenciar el sabor d'amanides i verdures. Excel·lent per donar un toc personal en carns i peixos. Ideal per realçar el sabor de formatges, fruites i gelats.

  Saber més
  6,20 €

 • Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico

  Vinagre Balsàmic de Mòdena Romanico per realçar el sabor dels teus àpats. Elaborat a partir dels millors mosts, posseeix un exquisit sabor amb un fons dolç i vellutat.

  Saber més
  4,50 €

 • Vinagre Agredolç de Vermut

  Vinagre Agredolç de Vermut Yzaguirre Monestir del Tallat per realçar el sabor dels teus àpats. La barreja del agredolç amb les herbes aromàtiques proporcionen un atractiu perfil aromàtic i una acidesa suau i agradable.

  Saber més
  3,40 €

7 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X